Sjuk...

Jahaja.. Här sitter man som nån svettlurk och har suupertråkigt! Hatar att ha feber, man svettas samtidigt som man fryser och ipren verkar inte funka! Men man hade väl inte kunnat räkna med något annat när både mammsen och Malin (Snickarn) har haft de! Man missar deessutom både jobb och utgång.. Men men, det är väl bara att bita ihop och vänta ut skiten i guess! Tur att man har så många snälla vänner som hör av sig bryr sig iaf :) Har man nån att fördriva tiden med ibland!

Det lilla ljusa i tillvaron just nu är iaf att vi har bokat studentresan :D wiiiiie!! Alanya, here we come! Det kommer bli en oförglömlig resa! 

Vi äro små humlor vi, BzzBzz ;) 
image15 / Evelina
 

Längtar!


Äntligen är man inne på sista terminen, för alltid! :D Jag kan verkligen inte låta bli att le för mig själv när jag tänker på allt roligt som väntar! Alla studentfester, balen, guldkotten och STUDENTRESAN :)) Wiiiie!!   Vill åka nuu!

Här är lite bilder från utlandsresan vi gjorde i somras, såå många fina minnen ;) Nostalgi från Zante!


 






Jag vill också säga grattis till Snickarn (Malin Palo) som fyllde hela nitton år igår, och till Amanda som var så duktig att hon tog körkortet idag! Ett stoort GRATTIS cuties  :) / Evelina


måndag och kväll

har precis kommit hem från träningen, och ikväll hade vi intermatch! dom djävlarna tog oss.. att jag aldrig ska får vara med och vinna dom där nedrans matcherna! men..  en vacker dag kanske! under träningen sprang alex ca 4000 steg? tänk vad det skulle bli med mina taxben. typ det dubbla kanske?

här är då alex och jag på en match (ånge?) för ett antal år sedan.. här var vi ju mörka båda två tillomed! :P

nä nu ska jag gå och se my favorite J.D och scrubs! ääääntligen en sovmorgon till mig imorgon :D hej hopp /malin

Sundaays

Såå ännu en dag som går mot sitt slut.. Gillar inte söndagar, det är den dagen när alla vänner är med sina älskade pojkvänner lr den dagen då man är bakis! Själv så blev de en tripp till Birsta och lite främmande till kvällen så den här söndagen blev faktiskt helt okej ändå!

Tråkigt att min kära blogg-kompis Malin inte gillade filmen vi såg igår, jag kan dock inte hålla med henne! Kan absolut rekomendera den =)

I morrn är de skola från åtta till fyra, och jobb från fyra till sena kvällen så då blir de inga besök här inte!

Nu ska jag nog slå en pling till min andra Malin-vän! Någon som jag blivit beroende av under åren som gått.. och en av de få av mina vänner som också är singel ;)

Hörs nått senare! / Evelina

first time

idag har jag jobbat. ikväll har jag och mina vänner varit på kina & bio. filmen vi såg var "we own the night." det gjorde dom inte. ...jag vet inte om jag tyckte filmen var sådär värst jättebra, men däremot joaquin phoenix som vanligt.. men jag tror alla andra tyckte det. 7 mot 1

jag är föresten stolt över att berätta att jag och evelina slagit vårat mål!! över två besökare ;)

nu är det dags för mig att soova! hard work work. hejdo & gånatt /malin


 

Var äär fingret, Emelie?

image1

Våran nya blogg!!

Okej okeej.. Nu har vi oockså en blogg, Exciting ;) vi är mycket spända...

Anywho, kinamat med tjejerna ikväll och bio efter det! "We own the night", hoppas den är braa!

Hörs nått / Evelina =)


RSS 2.0