28 januari

28 januari är dagen då alla med det lilla extra föddes; nick carter, björn afzelius, elijah wood, Clemens IX, och lilla jag då förstås. Tråkigt att astrid lindgren och karl den store skulle dö på min dag men det ska vi inte sörja över! För imorgon är det bara KALAS :D tårta o massa kakor ska ätas upp och förhoppningsvis en massa paket öppnas. Älskar att fylla år!!!


förra året hade tjejerna pyntat emelies lägenhet så fint :) hihi.

grattis till mig själv i förskott. tack. /malin p

ett tu tre sen så hamnar vi i sängen


inte idag, inte imorgon, men på ONSDAG fyller jag år!!
Kunde inte längta mer :)

två grattis


första till hanna i efterskott som fyllde igår; GRATTIS
andra till anton som har namnsdag idag; GRATTIS

15 januaryy

gårdagen var mysig. träffade hanna & evis på stan. vi fikade och dumpade sedan hanna för att hitta en present eller två. vi bestämde oss för att det var lätt att hitta åt henne, hon behöver liksom jättemycket roliga grejer som blompinnar, dammsugarpåsar och växtnäring. NÄ, vi letade utan tips :)
NU längtar jag till helgen när vi får vattna annat än hannas blommor


mina m's kom hon hälsade på igår också, jätteroooligt!!
och fortfarande bruna minnen... och jag tänker lite på dino, när jag ser malin? jaja, önska mig lycka till på matchen! heje då


jag som hade vårkänslor..

..osså kommer det bara mer o mer snö. positivt=då kan vi rulla i snön på mitt barty efter bastun. minus=blött, kallt.


äsch nu städar vi rummet istället sen blir det m&m&m mys!

busy is back

vad jag gillar malla som får lite liv på stället. lovade att jag skulle vara först men den lilla kunde inte bärga sig!

jag har så mycket att berätta att jag börjar med några. håller med en av mina många alex att en gossipevening med massa vin och en öl till malin o maja skulle sitta perfect. eller champange o jordgubbar. ostbricka... eller vad fan som helst!

..igår träffade jag mina tjejer för middag på tandoori sedan bio, australia. mysig film men -team kidman +team jackman. ikväll träffade jag nästan resten av halvan för hockey o tacos på biteline. också mysigt -förlust för timrå.

..på fredag fyller iallafall hannsing för mycket enligt henne själv. 20 år börjar vi bli nu och tänka sig att roliga kalas vi ska ha. ja, det blir roligt. först hanna, sedan malla som redan planerat sitt partey. spännande tjej

..MEN DET FESTLIGASTE AV ALLT, ändå. våra biljetter till usa skulle bokas idag? hoppas dom gjorde det för snart ska vi dit! det ska verkligen bli mer än roligt. vi kommer se fina betonghus i minnesota och spendera mycket av tiden i en ishall eller två. meeeen som jag längtar!!


nä nu vill jag inget annat, skiathos 2006. skulle jag säga bruna minnen?

Ala

Ala-tiden är något jag saknar. Mkt roligt hade vi allt tillsammans :)



































speciellt saknar jag Poddans hår!!!
Med det säger jag natti /Malla

pulkåkning

Det var en gång en mamma som skulle åka på jobbet. Hon backade ut bilen från garaget, körde upp för backen och började köra in mot jobbet. Efter cirka 200 meters körning tycker hon det känns konstigt på bakre högra hjulet. Hon kliver ut bilen och möts av denna syn:


Denna mamma har alltså råkat backat på två pulkor som stod uppställda utanför garaget och fått med sig dom hela vägen. Skulle vara roligt om hon åkt lite längre och mött någon bil. Dom hade säkert tänkt att däcket slutat fungera och att två pulkor rullar ju bra så vi sätter dit dom så kommer jag på jobbet.

Undra vems mamma det var. Min mamma Eva skulle inte göra något dylikt iaf :) Eller? Kan tillägga att det inte blev en skråma på pulkorna! /Malin P

RSS 2.0