But why..?

Uscha... Har jobbat ikväll, det va en vääldigt lugn kväll. Tiden gick fruktansvärt sakta. Fast jad fick sluta tidigare eftersom jag började tidigast, NIICE!

Kvällen var dock inte bara hemsk på grund av att tiden näst intill stod still, jag var även tvungen att se ut som ett spöke på jobbet eftersom det är halloween.... 

 När jag kommer till jobbet står den älskade resaturang chefen med ett jävla clown-smink-set i handen och ler det största leendet jag någonsin sett på henne.

- Ikväll ska ni se ut som spöken, ni ska vara vita i ansiktet och svarta runt ögonen :D
- Öhm.. va?

Sedan drar hon in mig på toan och smetar på den där äckliga skiten... Jag har alltså gått med clown smink i fejan och sett ut som ett spöke hela kvällen!? Okej om det hade varit mkt folk, och kanske mkt barn. Men nu var det ju inte så, utan nu kollade dom få gäster vi hade bara väldigt konstigt och la kommentarer som: "Vad blå du är runt ögonen..?" eller "Ska du se ut som ett spöke eller kan du helt enkelt bara inte sminka dig?"

Inte KUL!

Måste även se ut så i morrn kväll också... JAG VILL INTE  MER! :( Jaja, har ni tur får ni kanske se en bild i morrn, hihihehehhöhöhhohohaha
 
Nu ska jag göra te och kvällsmackor, sedan ska jag soova sött. PUSS OCH SMEKLEK / Eveliinaaaa


Happy thursday.

Världens bästa jobb? Den känslan har jag nu iaf. Har precis sett klart på sex and the city filmen. Igen. Inte många som kan göra sånt på sin arbetstid ;) Älskar filmen. Man blir så lycklig av den, eller lyckligare :) En timme kvar sen kommer pappa o hämtar upp mig. Dagen har gått asfort :) Ville bara tala om det .. hihi. Nu blir det dvdn med extramaterial! /Palo


Flismalin åter på plats..

Flismalin här! Jobbar till 22,30 och sen blir det till att packa väskan. Imorgon lämnar jag, pappa o mamma kalla Sundsvall för ett ännu kallare Vilhelmina! Ska hälsa på käre moster och kusiner :) Mkt mysigt. Och jag har även hållit mitt "löfte" om att inte gå ut förrän maskeraden. En hel månad hemma!


Kusin Liza o Isabelle

Känns så skönt att allt till festen börjar bli klart. Musiken blev klar igår och nu är det bara att åka handla så är allt fixat. Vi hoppas på att nästa vecka går fort!! 


Bartömning på kåren. Grymt kul kväll :)
/Malla

FREEZZIIINNGG

DAAMN.. Jag får inte på bajs värmen i lägenheten.. Och med tanke på att det faktiskt blivit minusgrader ute kan det kanske vara bra med lite värme på i min lilla lya. Måste snacka med h-värden min!

Han är en lite halvkonstig kille, h-värden alltså. Han är mellan 35 och 40 år. Har ingen familj och lever "singel-liv". Är alltid tannad med super blonderat hår och alldeles för tajta tröjor, PLUS att han avslutar alla sina meningar med ett e: Klart du får de evelinaeh, ni vet som dom pratar i Öreberoee... Måttligt irriterande

Fast jag är såklart alltid suuper trevlig mot honom, ler alltid mitt största leende när han kommer och ger honom de tillfredställelser han kräver av mig..

Nee, nu blev jag äcklad på riktigt. De gör jag inte alls :) Jag ler bara och är trevlig, hahaha

Jag tror btw att jag har kommit på en ny sak jag ska vara på maskeraden :D Fortfarande ganska tråkigt och sött.. Men inte riktigt lika tråkigt som innan. Tror jag.. Äsch. skitsamma. Det kom helt enkelt upp nått som gjorde att jag blev tvungen att släppa det roliga och vara söt, det blir så ibland. Vare sig man vill det eller inte.  Vad det är får ni see, hihihiii

Nu ska jag dra på mig en till filt och kanske ett extra par strumpor så jag inte fryser ihjäl, för att sedan kolla på Gossip Girl!!!

 


Mm.. He turns me oon


Chuck är snygg, jag har smal rygg... / Evis

Jag ser det snöar..

Också vart det vinter igen då. Lite mysigt är det med vitt på backen men bara liite. Bara åtta veckor kvar till julafton, och jag lääängtar som ett litet barn :)

Jag trivdes som handen i handsken hos Evelina och ville nästan aldrig åka hem igen :) Mkt fint har hon fått det den där lilla flickan! Nu har flickorna precis lämnat mig och jag ska slå mig ner i soffan. Imorgon ska jag jobba, äntligen!!


Snö=då vankas det snart julbak :D /MalinP

hur ska jag beskriva den här känslan?

1. du har en stekhet flatnäve
2. tryck den jättehårt mot pannan
3. forsätt tryck ner mot ögonen
4. nu ser du ingenting eller hur

äh jag är så dålig på att förklara. kanske ska låta min lillasyster gästblogga lite för att få den rätta känslan! hon har en Stoooor poet inom sig. eller linnsan som kan beskriva hur man får mjälthugg i axeln. hur gör hon?

MEN för att försöka göra den där historian kort, jag är sjuk idag. jag hatar det. blir så rastlös. men börjar piggna på mig och om jag orkar ska jag minsann åka till malla. hon lovade att ta hand om mig:)) krya på mig! /malin h

Ny dag. Onsdag. Mysdag.

Ny dag och här sitter MalinP o Evelina. Filmen skulle nog varit bättre med text och om en av oss hållit sig vaken. Men det var ju mysigt med tända ljus o allt :) Simningen gick väldigt bra och vi simmade långt!! En hel km.. Kanske inte låter så mkt men det var jobbigt! Äckligt med alla nakna tanter bara..

Snart kommer Maja och då åker Malin hem för att ta emot sina flickor som kommer o planerar fiesten! Nästan bara en vecka kvar.. Som vi längtar!! Evis ska vara en tråkig sak men hon kommer vara söt iallafall. höhöhö. Malin kommer vara allt annat än söt. Men rolig?


snart sitter vi där igen :)

/Evelina&Malla

I´m in :D

Jag är inne i lägenheten :) Jag har nu även internet, och jag trivs GOOD AS HELL!!

Har haft en jätte mysig dag, Alexandra min lilla docka förgyllde dagen och min andra söta docka Malin p förgyller min kväll med sin närvaro. Vi har ätit mat från Tandoori (starkt som baara den, men gott ändå) och ska nu slå på en film vi hyrt. Med chips och dipp till. Och cola. MYSIGT :D



Jag och Malin p från en trevlig kväll i sensomras

Hoppas ni kommer och hälsar på snart! / Eran och ingen annans Eva-Lena :)


oldies

första malin.. okej palo får vara etta nu, hon bloggar ju för fullt liksom.. verkar köra på gamla godingar. i bildform!! vänta ni bara när jag kopplar in gamla datorn och visar bilder vad salle, malle och alle hittade på på den gamla goda tiden! pojkband, pimps and hoes, metallica... ja, you name it! he he he. varför gör vi aldrig det nu förtiden? jo för vi är STORA nu.. .

idag har jag varit hur trött som helst. jag väljer att tacka anton som alltid vaknar vid ungefär holv nio/nio och MÅSTE äta frukost. då väljer jag oftast att ligga kvar men inte imorse! skjutsade snällt iväg honom på träning :) somnade sedan om till filmen horton. trodde den skulle vara bra men ack! jag misstog mig visst. men PÅ TAL om bra film! hur kunde malla och blonda tvillingarna inte tycka att step brothers var bra?! jag och min pojke och vänner som kollade skrattade igenom hela filmen. det var längesen. så längesen att när jag då skrattade jag så mycket, så ramlade jag av min dinosaurie! hahah

äh slutskojat!

vad passar väl bättre än en gamling till. inte fullt så gammal kanske, men.


/malin h


Får jag ens visa detta?

När? En kväll för länge sedan.
Var? Hemma hos Maja.
Vad? Tre flickor (vet inte vilka dock) som hade väldigt tråkigt en kväll.
Varför? Dom ville överraska sin vän som skulle komma o hälsa på.
Hur? Vet faktiskt inte hur detta fick hända men allt som behövdes
var iaf topps, läppstift och mössor.




Har blitt mkt från mig nu för tiden men Evis har inget internet än och Malin, ja vart har den ungen försvunnit nu igen?? Ska börja ha hon i koppel.

Just ja.. kanske ska säga att flickan som blev överraskad blev väldigt... överraskad.


Check!

Två flickor? Check!
Skabbkläder på? Check!
Påsen med matlådan? Check!


Maja. Känner du inte samma känsla som jag när du ser denna bild???

Pepp!

Måndag igen, helgen har bara rusat iväg! Bion var under all kritik. Har hört från många att den ska vara SÅÅ rolig. Men ack nej. Vi skattade bara någon enstaka gång. Besviken är ordet! Fast eftersom Maja tyckte den var dörolig borde jag förstått att den inte var det. Hon & jag har inte samma film-humor-smak. Efter bion ville Gabb o Emelie gå ut. Jag sa nej och åkte hem och blondinerna drog en krogrunda.  Nu bär det av till timrås simhall, aslänge sen jag var där och jag ser fram emot det. Speciellt till bastun o bubbelpoolen efteråt :) Efter det ska vi hitta en liten dräkt till evis o emelie på festyran. Spännande!


så här pepp är jag till att åka o simma!!

det var en gång..

.. två flickor vid namn Malin. Dom var glada :) Så här glada:


det var en gång när flickorna var svettiga o gapiga. så här svettiga o gapiga:


och det var en gång när dom var full av kärlek till varandra. Typ så här: 


snipp snapp slut så var sagan slut.

Love it.

Bara för att jag är så generös. Och bara för att det är världens bästa film som snart landar i min brevlåda. Den kan man se om och om igen! Filmen & serien är helt klart det bästa som någonsin gjorts. Man kan inte annat än att älska den/dom :)  /Malin för tredje gången idag.


Lay All Your Love On Me Maja!


Vissa hatar den (tex Gab the fab) men jag o Maja bara älskar den :) Filmen, låten. Allt! /En mätt Palo

Snickarn

Idag har jag snickrat ihop en ny byrå till mitt rum. Eller.. nog för att min käre evis kallar mig snickarn så fattade jag ingenting av ikeas instruktioner. Tur att man har en händig pappa i huset :) Evis lägenhet får högsta betyg, där kommer jag trivas.. eller oj, jag menar hon! Eller? Gillar att alla mina vänner börjar flytta in till stan. Nu bor Evis, Emelie, Gabbie & Frida på nästan samma gata och jag kan bara springa mellan och sno mat & sängplats av dom alla! hihi. Tur för mig att dom gillar att ha mig där. Hoppas jag :) Ikväll: Mammas mat+idol+chips&dipp. Kan inte bli bättre! Och imorgon blir det bio med dom som vill. Härlig helg med andra ord. Och INGEN utgång.. Malin Palo gillar och säger hejdå :)


Uma, Frida, Emp, jag o Mike. Underbar dag :)

Home sweet home

Herreguue va jag flänger runt alltså.. hit och dit och fram och tillbaka! Men nuu, nuu ska jag ääntligen få flytta in i mitt alldeles egna hem :D Fick nyckeln idag och i morgon ska jag få sova på mitt mysiga loft för första gången, späännande!! Kommer dock inte vara så mysigt nu till en början, speciellt inte med tanke på att min soffa och min TV inte kommer från sthlm förrän näästa helg.. Men så fort den blir klar kommer den bli helt perfekt!

Jaja, himla mkt tråkigt skrivande om min lägenhet nu känner jag.. Hm.. Vad kan man annars skriva om..?

Fick mysa lite med Gabbie och Malin p idag på stan :) De va mysigt.. Fick även ett ganska överraskande telefonsamtal från min gamla vän Einar, han är bra överraskande ibland.. Den där Einar.. Som btw kommer bli en av mina grannar nu när jag flyttar! Så va vi där igen, de är de ända som finns i mitt huvud nu helt enkelt.. Får komma tillbaka efter helgen, när jag hunnit komma tillrätta i lägenheten med stort "L" :) JAG ÄÄR SÅ GLAD!!

Apropå aboslut ingenting som har med texten ovan att göra hittade jag lite fina bilder bilder på mig och min vän sen i vintras då vi bestämde oss för att ta en sväng till Vemdalen och mysa!



Jag och Malin redo för en mysig fjällfärd till Vemdalen! Det hela slutade med alldeles för många Strongbow och en fantastiskt äcklig rom, en helkväll på hotellet och vi var helnöjda..




Nästa gång lovar jag ett roligt inlägg, hehehehee..PUSS OCH SMEK PÅ ER SÅ LÄNGE :) / EVELINAA

Pensionärer?

Jag & Evis har bestämt oss för att börja simma en gång i veckan. Pensionärer kallar Micke oss! Men nejdå, det ska bli rooligt! Maja var också på, kanske någon fler så kan vi ta upp hela bassängen? :) Måste inskaffa baddräkt, badmössa, simfötter o googles. Ok så långt ska vi kanske inte gå. Gissar på att jag kommer bli rastlös efter en längd och kommer istället vilja gå o leka. Igår var en lugn o skön dag.. Som alla andra dagar då. Men jag tränade!! Duktig tjej. Ikväll blir det mys med tvillingarna Gabb o Emelie. Vissa tror verkligen att dom är syskon, dom har lurat många i sina dar! /Malin P

Länge sedan man såg till dom två små liven och jag saknar dom :)

mina vänner klår mig i allt


IDAG står min kära vän ida i fokus! hur duktig har inte hon varit? igår fyllde hon nämligen 18 år. GRATTIS! och vad mer? JO, hon tog körkort samma dag!! hon har nog slagit någon form av rekord hos mina kvinnliga vänner. för mig tog det hela nio månader...... superduktig tjej var orden. GRATTIS!


ida, så fin på våran modevisning :))

för mig har det gått allt annat än bra. idag gjorde jag illa mig och mitt knä på väg till jobbet. klantigt var det också. tänk om jag blivit klantigare än evelina. OCH påsen? tänker inte berätta hur det gick till men det gjorde ont. jätteont. blev alldeles svettig och trodde det skulle rinna blod. då hade jag svimmat också. kunde inte sitta på knä och inte heller springa så bra på träningen. jag ska sluta bli klantig... .  ja, det ska jag!

/malin h, för en gångs skull

Knutby VS resten

Känns som om jag var ut igår. Sov inte så länge efter jag kom hem från jobbet för skulle träffa flickorna flajs i b-forsen. Vi åkte på en "roadtrip" i sörberge för att fixa lite och jag hämtade min dräkt, kostym, dress? Vet inte vad jag ska kalla det. Den hänger nu fint i mitt rum, redo för party ;) om tre veckor...... Long time.

I brist på annat visar jag:
KNUTBY VS RESTEN
(sista april 2008)


Godisätning. Jag vann!


Dricka öl ur flaska. Patten vann!


Svepa öl med två tamponer mellan käften. Hanna vann överlägset!


Lapa vin. Patten vann igen.


Stoppa pengar mellan skinkorna o lämna i burken. Evis imponerade stort och vann!

Många fler tävlingar gjorde vi och slutresultatet vill ni inte veta. OK, resten vann!! Jag utlyser härmed en till tävling. Fast då ska inte Emelie behöva dricka vin/öl. Inte hennes bästa sida visade det sig!

Tack o hej nu ska jag inte äta pastej /Malla

Cräzy.

5 o en halv timme avklarade. fem kvar. Hittils har tiden gått snabbt, tack vare cosmo, vecko revyn o msn. Men nu har jag läst dom och alla på msn har gått o lagt sig. Kanske ska sätta på scrubs som jag så snällt fått låna av henriksson. Säsong tre och det blir bara bättre o bättre! Älskar JD&gänget. Hoppas ni sover gött. Det ska jag också göra kl halv sju när jag är hemma. Då ni klivit upp för att jobba/gå i skola! Mohaha på er. BTW. Ska försöka inte gå ut/dricka förrän vår fest. Utmanar... mig själv. Hoppas någon av mina vänner är på. Annars har jag ingen att leka med :(


Nu låter vi tiden flyga iväg. Som jag gjorde då.. Natti /Palo

dregel...

Mmm.. Såg nyss Casino Royale.. Och jag njuter, njuter i fulla drag.. Daniels kropp, mm.. Jag blir lycklig av den filmen konstigt nog, måste se den nya också. Är dock inte speciellt imponerad av låten till den nya filmen, den är dålig!! Synd

Jajajajaa

 Planerna är i full gång inför maskerad/halloweenfesten :D Och jag är för upptagen för att kunna vara med... :( Hatar att inte ha tid över! Saknar mina tjejor!! Får helt enkelt bli ändring på de. Snart. När jag bli stadsbo, hehe..

Nu ska här studeras Ansvarsfull Alkoholservering, har prov i morrn. Känner mig ganska viktig och duktig när jag skriver att jag har prov i det. Fast det är verkligen logiska frågor och fantastiskt lätt... Men jag känner mig duktig ändå :)

Här har ni nya bondlåten... och den gamla, som är till Casino Royale (som är bra)!!








Have a good start on next week you little geek, höhöhöö / Evis

Jag gillar.

Nyss varit ute o promenerat en timme med mamma! Duktig jag känner mig :) Igår var som sagt två små här och vi gjorde inbjudningar.. I paint.. Dom blev... vackra? töntiga? fula? Hittar inte ordet. Iallafall så skickade vi några på mail och några får kika i sin brevlåda i veckan ;) Många har redan tackat ja vilket vi blir mkt glada över! Vi längtar kan jag säga. Nu blir det till att chilla, sen byter jag o malle av varandra för jobb. Fast inte samma då tyvärr! /Palo-liten



maja, här är din sång



...men över till nånting annat.. malin säger jag är en dålig bloggare. nu ska jag visa er och blogga på mina bara knän. det ni!

och igår jobbade hela dagen, och efter det var jag med den där malla och alexandra. vi myste ute i skogen hemma hos palo. vi smidde lite planer, jag älskar dedär. och domdär. . idag jobbar jag min sista hela helg på länge. såg dom varit snälla med schemat och låtit mig vara ledig i flera hela helger:)) eller vad säger jag egentligen? lönen är som högst på helgen och då vill jag ju jobba. OCH vara ledig. ett dilemma.

sådär. dags för jobbee! hejdå /malin hå

barty!!

Henriksson verkar inte ha tid för detta längre :( Man blir ju ledsen i ögat på hon. Blev inge Östersund tråkigt nog.. Får vara hemma i tråksundsvall! Skönt med en lugn helg med inga utgångar för en gångs skull! Maja & Emp ville gå ut men jag känner inte alls suget. Istället ska jag tillbringa kvällen med Malle och Alex N. Föredrar hellre mys framför bartyy!

Imorgon blir det till att köra till Östrand för lite jobb! Hela söndagnatt kommer förmodligen spenderas där. NU åter till städningen.


Håkan vill på barty. Inte jag :)
/Malla

Allt går så fort..

Tiden bara rinner iväg och nu är det snart november! Sjukt fort det gått. Tänkte köra en best of 2008- hittills. För än är inte året slut, mkt mer roligt ska hinnas med ;) Så vad har man gjort hela året må tro?
-2007 avslutades med en vemdalenresa. Och 2008 inleddes med samma resa. Som vi för övrigt redan pratat om. Kul hade vi. Punkt.
-Jag fyllde nitton år. Den förfesten överaskade tjejerna mig med att dekorera emelies lägenhet i rosa, just for me! Och den kvällen var superb på alla dess vis!
-Alla dess studentfester som både var roliga o minde roliga.
-Kent på eon arena. Grymt bra.
-Studentbalen. Helt magiskt kväll, vad är väl en bal på slottet? Helt underbar skulle jag vilja säga. Göra om det? Yes please.
-Skolan. Sista tiden på skolan var mest bara rolig om man bortser från plugget. Och fort gick det.
-Studenten. Så stod man där på trappen äntligen. Studenten kan jag inte sammanfatta. Det måste man vara med om för att fatta hur underbart det är!! Vill göra om det tusen ggr. Guldtrofen, trappen, presenter o fest. Hur bra kan man ha det egentligen?
-Studentresan. En vecka fylld med fest och med underbara flickor och pojkar som förgyllde min tripp! Den kan vi också ta o göra om, fast inte till alanya!
-Gatufesten o alla dess andra fester. Kräftskivor. Wonderful.
-Oxviken. Lata dagar på oxviken med bad var dag.
-Coldplay-resan har vi nyss gått igenom och ni vet redan att vi hade en fab-helg ;)
-Tjejerna. Som man alltid har kul med. No matter what!

Har ju hunnit med en hel massa annat också. Kommer bara inte på nå mer, bara det bästa:)


Vemdalen.                     Studentbalen 2008.

Alanya studentresan.     Kusin o jag på studentdagen.
Ser framemot slutet av 2008 :) Ikväll blir det hemmakväll med idol o godis med mami. Papi är o jagar älg! höhö. /Malin P

Flashback

Hejhejhej

Idag är det en sån där skön dag då man är helt ledig och inte har några måsten :) LOVE IT!

Jag jobbar bara lördagkväll i helgen så det kommer bli en väldigt skön helg överlag, känns såå braa...

Slog på radion förut, och skruvar in P3 som faktiskt är himla bra. Men jag hade glömt att det va fredagförmiddag, vilket innebär fredagsflörten..... Är inte detta ett ganska pinsamt program? Jag tkr det är pinsamt.. Men men, jag kom iaf att tänka på hur myysigt jag och Maja och dom andra girlsen brukade ha det när vi satt varje fredag på bilden och ritade och lyssnade på fredagsflörten :) Jag längtar tillbaka lite!



Tack för skjutsen igår Malle btw... :p Nu ska här städas!! Jag ska göra mitt hem rent och fint, hörs och ses people / Evelinaa

dagis, festyran o samhall

Idag har jag blivit kallad FRÖÖÖKEN FRÖÖÖKEN hela dagen. Jag har jobbat med underbara barn på dagis. Grymt roligt och jag hoppas det blir fler ggr. Älskar ungar! hihi. Dagen fortsatte på festyran där vi alla hittade våra outfitts till maskeraden. Hur grymt som helst kommer det bli! Middag hos Malin o sen åkte jag o Sanna och tittade på Alex & Malins träning. Men vi kom fram till att det inte var något för oss. Vi ska däremot starta ett eget lag. Samhall IBC here we come!!

denna gång ska vi INTE vara en flock katter ;)

I Likes ;)

Jag är i en bra period, såå många roliga saker som händer :) 

1. Jag får flytta nästa vecka
2. Lokalen är hyrd och våran maskeradfest kommer bli superrolig
3. Jag har fått ett till jobb, så jag kommer tjäna massvis med pengar
4. Jag ska bli MOSTER!!! :D
5. Också är det en liten hemlig sak som också gör mig glad... hihi

Daamn, måste köpa en lott sen



Nu ska här duschas för att sedan åka iväg på jobb :) Ha en bra daag / Evelina

happy

Mysig vecka har det blivit och mysigare kommer det bli. Är inte så pjåkigt att vara arbetslös ändå. Speciellt inte när man har sina underbara vänner att leka med var dag :) Har sökt jobb jobb o jobb men det är hopplöst. Men mer ska sökas, jag ger inte upp i första taget inte! Grattulerar min lille vän Evis som snart får flytta in till den stora staden och lämnar mig ensam övergiven i Tynderö :( buhuhu.. MEN vad hon inte vet är att jag kommer bo där med hon. höhö. Glada nyheter idag= Lokalen är bokad!! Happy Malin! Och nu säger happy malin p hejdå. Hejdå


 Gillar alla mina vänner, men hon den långe är den bäästaste :)
Alltid varit, kommer alltid vara! hihi. Evalena.


HOST

Japp, nu sitter jag här igen.. Nyss hemkommen från jobb till hannas lägenhet och myser i sängen. Hon jobbar natten så jag har sängen för mig själv ända till kl. sex i morrnbitti :D ( det har en tendens att bli rätt kallt när hon också ligger i den, då hon gärna tar så mkt täcke som möjligt för sig själv...........) Men hon är snäll den där Hanna

Har fått sån sjukt jobbig hosta! Trodde jag va frisk, men ack nej.. Blir väl snart :)

Har dock fått en nyhet idag som gör att jag kan ta hur mkt förkylningar som helst, mitt humör kommer ändå inte kunna rubbas... JAG SKA FÅ FLYTTA NÄSTA ONSDAG :D Förstår ni vilken lycka!!?? Jag känner på mig att jag kommer att trivas som fisken i vattnet, höra hemma där som handen i handsken and so on :) oojaa

Tack Malin för den fina låten btw, det värmde mitt lilla hostiga hjärta! Nu ska jag sova lite, i morrn blir det en händelserik dag. Igen :) HÖÖRS GOTT FOOLK / kyssar och smekar Evelina


Jävligt fräsch bild på mig sen vår studentresa i somras

evelina har du kvar din röda ros

bara för att inte evelina ska bli lessen


alla bävar svarta malin

Denna låt tillägnar jag dig MALIN. och till mig själv lite.

 

Bea nu kommer vi!!

Stan med käre moster. Kinamat med mami. Brudens bästa man=film. Timrå ik på elitseriebevakaren på datorn. Där har ni min dag o kväll för dom som undra. Mkt mysig skulle jag vilja säga! Nu när helgen är över har vi redan gjort planer för den kommande. Fredag eller lördag går tåget till Östersund!! Äntligen ska vi få se hur lille Bea har det. Vi läängtar!


Tre små flickor på 30-dagarsfesten hemma hos Bea.
Grymt kul fest som jag efterlyser en till av.

Byye /Malla

pics från friday




1: flickor hemma hos petter 2: maja lekte paparazzi 3: maja blev överlyckligt barn över våra överaskningar 4: utanför stads för att ta stämpel 5: emelie vart trött och lade sig o läste psycho bok. 6: joel fick inte igen frysen 7: glade o fine gabb 8: inte fullt så glade malin men ack så fina malin 9: jag tänker hej de här var trevligt

Lekte inte paparazzi så blev inge många bilder för min del!
Va snäll kväll, så slipper du åka på smäll /Malla

ok.. ska sluta försöka rimma på slutet.

En aning trött..

Hemma igen efter en super trevlig och mysig helg i sthlm :) sjukdomen blev bättre på fredagskvällen så det blev ingen katastrofresa, WIIE! Barbaras förtjänst, totally..

Efter alldeles för lite sömn de senaste dagarna är man dock lite sliten, men eftersom de va sååå trevligt så va de värt de. Min sis har även hunnit med att göra mig och Kristin superifna i håret TACK!

Nu ska jag mysa lite i soffan. Kanske göra lite te, mmm... De ska jag definito göra :D Later people / Evelina



Systers boyfriend visade mig en COOL video
bra music också najs!

suck me beautiful

idag vann vi våran andra match för säsongen vilket innebär att vi är on fire och ligger trea i serien! ;) ha ha. 3-1 vart resultatet för den som undrar.... 


Barnvakt

Malle beskrev gårdagen perfekt. Vi blev helt enkelt trött o kände inte för att vara kvar på stads där alla var askalas och hoppade till Krunegård. Men tack Maja för en superkväll o goda snacks ;p Ikväll myser Malle med sin pojk och jag har myst med mina. Edvin o Hugo. Kusin&Kattrackare. Är barnvakt åt mina småkusinerna Klara o Edvin som inte längre är så små! Vi har smällt i oss pizza, spelat geni o sett på fem myror är fler än fyra elefanter! OCH inte heller är jag bakis, inte ens trött! Mkt stolt över mig själv. Sa igår att jag skulle börja spela innebandy med M men tror jag har ångrat mig. Kanske kommer på matchen imorgon o ser hur bra dom är om nån snäll själ vill följa! Vill inte sitta o leka hejarklack själv :)


Åter till soffan och sex and the city filmen.
Palo säger godnatt, nu blir det mys med katt! 

ledighet kommer aldrig fel

den här helgen är jag tro det eller ej, helledig. och det är så skönt att inte behöva tänka på jobb.
igår firade jag in ledigheten. okej. vi grattade majsan som fyllt nitton för ett tag sedan. jag var bjuden! och jag älskar att ge presenter. tur för maja! kortet som jag och malin knåpat på i timmar gillade hon! även presentera som kostade lite mer pengar gick hem ;) det började hos majas bror i granlo med lite mexican snacks, presentöppning och.. sexiga sugrör. sedan vidare till emelies pojkvän där vi blev trötta. åkte ner på stadshuset, hörde lite markus krunegårdoch blev ännu mer trötta. sedan slutade vi på subway. det var gott. åkte hem och myste med anton.

idag har jag plöjt igenom halva säsongen av top model säsong 10, och jag har varit trött hela dagen. ikväll ska jag se hockey, och sedan vara med en antingen jätteglad eller sur anton.... hoppas nog på den glada

imorgon har jag match och då hoppas vi såklart på vinst. min första match för säsongen och det ska bli så kul.. undra om malla kommer som hon sagt?! det är roligare att ha lite publik. vet inte om dom trogna 10 som brukar vara på våra matcher räknas riktigt...

nu ska jag njuta av ledigheten! ni med hoppas jag=)) /malin h

Fiest!

Var är mina bloggvänner? Eller ok ja vet vart dom är. Ica o sthlm! Jag som arbetssökande får väl hålla liv i den! Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan locka det redan krulliga håret! Sen blir det fest för fulla muggar! PARTY. Ses i vimlet gott folk!

Fest var det. Men Malin har visst inte lärt sig att man ska dricka ur glaset. Inte slicka runt det! Cräzy women.

Sup o svälj, trevlig helg /Palo

idolnörd

Kan icket somna. Kan ju bero på att jag sov länge idag men så jobbigt att bara ligga o vänta på att få somna in! Så slog på datorn igen och kikade genom lite sidor. Hittade låtlistan som idolerna ska sjunga imorgon!! Och maja: Vi måååste ha på tvn! Eller så får mammi spela in det :) Lille johan ska sjunga min favvolåt viva la vida med självaste coldplay, undra undra hur det ska gå.. Och Anna ska sjunga release me, det kommer bli great!! Är och kommer alltid förbli en liten idolnörd! höhö.. Ligger o tänker på morgondagen och hoppas den blir lyckad och att majken gillar våra överaskningar o present!


här var både alex o malin ljusa. men nu är dom mörk som natta.
maja är säxy cat och jag är bara en regular behändig flicka.


Sleep well, du har mjäll /Malin P

MALIN PE SAYS GOODNAATT

Nu har bonden kerstin o evis dragit till sthlm. Hoppas dom får det roligt och kommer hem ännu finare i håret än vad dom redan är! Kommer kristin hem brunhårig och med page? Ska bli spännande o veta!





Malin pe säger godnatt med dessa låtar. Vi har inte fått höra något från Malin Hå idag. Gissar på att hon redan laddar upp inför morgondagen med ett glas rött!! Skulle inte förvåna mig! Eller jo de skulle det.. Hon drömmer säkert om bananer och skinka just nu.

Biff??

Nyss hemkommen från en liten tripp i birsta o granloholm med min käre mor. Och what to do nu? Pratade med min vän Frida igår och hon sa att jag skulle skaffa mig en hobby. Hon gav exempel på stickning "nu när det är kallt och så, kan du tjäna mycket pengar" men jag har aldrig varit den pyssliga tjejen och heller inte så händig.. Skaffa gymkort sa hon sen "då kan du smörja in dej i olja och bli jättebiffig och ställa upp i tävlingar o vinna pengar". Bra ide gumman! Vill gärna ha gymkort men får önska mig det av tomten :) Får dock skippa idén med tävlingarna! Inget för mig.. hihi

Förra vintern , eller om de var förförra lärde hon mig att åka snowboard en dag. Det var askalas kul ;) Ramlade inte en gång i liften, *stolt*. 'Till vintern när hon kommit hem från sin långresa till Bali, ska hon få lära mig göra en massa tricks!!! Wiihoo! Om hon ens kommer hem innan vintern är slut :( Har en liten plan att jag inte ska äta något alls innan hon åker och träna o bli jättevig så KANSKE KANSKE kaaanske... Jag får plats i resväskan! Det här ska jag klara..


Här tog jag bara en liten paus.. Hade INTE ramlat :)


Har sagt det förut men säger det igen; Hon är saknad min vän Frida :(

/Malin P, som är taggad inför imorgon!!!

whataa??

Okej, jag vet att deppiga inlägg är tråkiga inlägg.. MEN JAG ÄR SJUUUK!!! Nu när dagen väl har kommit, dagen som jag så länge längtat efter.. Då vaknar jag med feberont i kroppen och världens största halsmandlar.. Regnet gör en ju inte direkt piggare heller! Jag som ska få va ledig en heel helg för en gångs skull, och dessutom få åka till sthlm!! 

Nej, så himla besviken på denna dag..

MEN!! Jag älskar "men" i såna här sammanhang :) Jag tänkte såhär: om jag är sjuk idag och vilar upp mig idag (sover på bussen, skjuter upp mitt viktiga möte i staan till nästa vecka, sover nån timme här hemma innan jag åker till bussen, dricker och äter c-vit., dricker honungste...) Så är jag nog frisk tills i morrn :D SMAART! Barbara Straussand säger att om man tror riktigt hårt och mycket på nått så går det i uppfyllelse, jag tänkte köra på den teorin.
 
Tack Barbara

Hoppas att ni alla andra är friska barn, och att ni får en fin helg! / Kissess Evelina




Tänkte att han kanske piggar upp lite en regning dag som denna :)


Summer

En längtan just nu: SOMMAR! Så kunde jag ligga på oxviken dagarna ut o in.. Längtar till nästa sommar :) Sommar 2009 närmar sig med stormsteg... Men först, en kall och jävlig vinter!


uppe med tuppen..

Idag var jag näästan uppe med tuppen. Åkte till dagis och skrev upp mig på vikarielista så nu är det bara att hoppas att någon ordinarie blir sjuk! Sen idag ska jag vara duktig o ringa o boka el localo. Lokal. Som Malle sa så var det sjukt länge sen vi hade lokalfest. Och nu är det på gång igen, som vi längtar!! Dom speciellt inbjudna ska snart få veta :) Kanske ska vi dansa till denna låt då? De röstar jag ett JA för!


me likeiii :) /Malla palla

ÄCKLO

Jag har en superäcklig högerhand. Den har två brännblossor som spruckit, och två andra brännskador där huden blivit uppsvälld och röd. Jag förstår inte riktigt hur jag lyckas, kaffe/popcornmaskiner och plattänger is DANGEROUS :O Det är verkligen fult, försöker ha plåster på men dom lossnar bara när jag måste sköjla händerna hela tiden i disken och så på jobbet, fantastiskt frustrerande


Jajaa.. nog med äckelprat. 

Som mina känslor är blandade inför helgen. Sthlm ska bli så roligt, men jag missar MAJAS 19-ÅRS FIRANDE!! Jag vill inte missa de :( Alla tjejorna, utom jag och Krillie då, ska feesta i en lägenhet i storstaden våran för att sedan gå på stadshuset och få se och shaka till Veronica och Marcus K... Kommer nog komma en liten tår ur mitt öga den kvällen

Anywhoo, så ska jag sussa lite nu.. Ska till tandläkaren i morgon för att sedan åka direkt till jobbet :) Undra om jag har något hål eller om jag skött mina tänder, big wonder.

Sleep weell! / Evalena den klena

det är visst nån som är tillbaka

OCH GISSA VEM? han. trots att det låter mer som än han än en hon är jag glad jag kan prata igen. så nu kan jag kommunicera som vanligt igen och det blir inga missförstånd.

kan också nämna resultat typ för första gången på läääänge. i helgen hade vi våran andra seriematch som vi VANN!! nu måste samtliga säga grattis för det är faktist inte ofta ni får chansen! ahh kära timrå ibc... vi kämpar på.

för att göra det här inlägget ännu mer osammanhängade än det redan är. ursäkta börjar jag bli knäpp? varför förstår inte m och m vad jag menar med bilden och "vi kör igen". fest + födelsedag och fest + MAJA = födelsedagsfest hos majsan. det där var ett år sedan, och nu kör vi åter igen ;) då var det lokalfest, nu blir det veronica maggio och krogen. men åeh lokalfest. snart är det dags igen. long time ago, och shit vad roligt

nä nu ska jag göra slut på dehär. godnatt/ mh

best of zakynthos 07

Mysig kväll igår hemma hos henriksson. Vi fixade lite till majas partaj, mer än så kan jag icket säga ;) Men vi hoppas hon blir glader! När jag har tråkigt så brukar jag kika på bilder, nu har jag tråkigt så det blev Zakynthos bilderna som fick underhålla mig. Två veckor i Grekland med underbara flickor, varmt väder varje dag, partaj nästan varje kväll och helt galet kul. Har inte så mkt mer att säga mer än att ni skulle varit där ;) och att jag vill göra det igen igen och igen.....





1: maja o homies från england. 2: förlåt malin o evelina, men den är så.. hmm.. full av allt. 3: engelsmän äter evis fräknar. 4: vi och norrmännen 5: förfest på vårt rum 6: jag o evis o italienare. undra vad han pekar på.. 7: pimp-malin 8: engelsman lyfte evis. jag var inte tillräckligt snabb med kameran så skrek : DO IT AGAIN!! så de gjorde han :) 9: glada barn, mina barn. 10: kristin sover. ja, sover..

/Palo

ähh vi kör igen


ni vet vad jag menar!

Present o svett o majkaj!

Alltid lika svårt att köpa presenter, men jag o Emelie ska iaf åka in mot Birsta nu och försöka hitta den perfekta presenten till vår älskade vän MAJA som vi ska fira på fredag. Men vi har iaf en liten plan ;) På friday blir det iaf förfest hos henne med lite fiest, hurra hurra o lek :) Looking forward to it! Efter det drar vi mot stadshuset där Veronica Maggio och Markus Krunegård spelar. Har beslutsångest om jag ska gå på båda, eller välja en av dom? Ekonomin säger till mig att välja en.. Får se vad mina vänner ska göra!

Efter vi strosat runt på Birsta åker jag o hämtar upp stumme-Malin o åker hem till henne i sörberge med raggarbilen o myser :) Undrar om rösten är tillbaka..

CIAO /MALLA


Midsommarafton 08 i Turkland. Vilka minnen :) Alldeles blöt av svett..
Fräschingar vi är, min vän Malin o jag :)



Gillar denna bild lika mkt som jag gillar dom som
plaskar i den lilla poolen ;)

Fever becouse of it

Hatar att inte kunna vara alla till lags..! Tänk om man kunnat vara de, tänk vad skönt de skulle vara. Om man kunde dela på sig eller nått, de vore suuper.. De ska ja drömma om inatt :)

Har nu kommit hem efter en väldigt lugn kväll på jobbet, ska ta mig en kopp te och sedan sova lite.

I morgon tänkte jag vara en hurtbulle och promenera eenda upp till min vän Malla/snickarn/palo, you name her.. Hoppas det blir av bara så jag inte sover bort halva dagen - Vill inte, Ska inte! Jajajaja, får se hur det går

Har upptäckt en låt som inte alls är ny, men som jag liksom inte riktigt kan släppa. Den har ett konstigt inlfytande på mig, gillar den samtidigt som jag inte tycker att den är speciellt bra.. Skum känsla
 




Sleep tight / Evelina

favorit i repris?

Blev lite prat om nyår i helgen och what to do? Evis stuga i vemdalen är nog bokad av hennes systrar så i år kan vi inte tränga ihop oss allihopa i hennes friggebod. Den som var så söt :) MEN, kanske blir det vemdalen i en annan stuga, kanske blir vi hemma och ställer till med jättefest för dom få som väljer att stanna hemma i Sundsvall. Eller ok inte alla som stannar hemma utan för våra nära o kära. Skulle vara grymt kul att åka till fjällen i år igen.. Vi hade ju såå mysigt o roligt förra året med säckåkning, dricka tequila från Malins axel, spark-åkning o fest fest fest, dans dans dans hela nätterna långa ;)

Tips till Malin: Köp en sån där skiva med bokstäver så kan du kommunicera med oss igen!!!



/Malin- den som kan prata. höhö.

andra malins tysta helg

den här helgen har jag jobbat, varit med mina vänner och med akke. men jag har gjort allting annorlund. allting har jag gjort väldigt tyst. och jag ska berätta er varför. JO, jag har tappat rösten. först var jag bara hes och lät något som en transvestit. min annars mörka röst var ännu mörkare. kunde inte förbise att jag lät som en man! sen på lördagen hade jag tappat den.... fick jobba i hela tolv timmar på bara golvet, och några enstaka pinsamma minuter i kassan. på kvällen fick anton känna på att ha en stum flickvän.. fast tänker jag på saken så kanske det var roligare än att prata med mig som "sven"..typ..

har ännu inte fått tillbaka min röst, trots att jag druckit litervis med te. malin skrämde mig att jag kanske (inte) låter såhär för alltid. så om ni vill mig nått så får ni inte ringa, det blir så tråkigt för er då. hehahaho. nej. jag kan inte ens skratta
/henriksson, malin

Weekend

Som vanligt så rusar helgerna förbi. Fredagen vart en mysig kväll på olearys, vi skippade bowlingen och satt bara o surra istället! Evelina skötte sig utmärkt kan jag tillägga ;) Lånade syrrans lägenhet i helgen för hon har varit i sthlm och blivit kär. Kär i vår underbart söta tremänning! Jag blev också kär när jag fick se bilderna :)

Lördagen trodde jag skulle bli en ensam kväll men efter jag varit hemma o ätit middag med familia o sagt bye bye till farfar o underbara ulla som varit på besök hämtade jag upp alexandra o hennes kusin som hade nappat på utgång. Gabb, Bea o Krull kom sen o mötte upp oss. Vi irrade mest omkring som vanligt, tog en drink på svenssons. Än en gång blir man besviken på Sundsvalls uteliv, men det var iaf kul o träffa lite folk!

Söndag idag som har innehållit Evis, Malle, Emp o Majk o pizza förstås! Love it!









vem blir inte kär i denna lilla krabat ;)

/Palo Malin

Hohooo

Helloo!

Ikväll är jag en tröttis.. Har jobbat som en liten flitig myra hela dagen och kvällen, och även hela kvällen igår! Jag känner mig ganska duktig faktiskt :) och jag blir så himla extra mkt glad när jag tänker pengarna.. SWEET!! Nu är det bara fyra arbets dagar kvar, sedan drar jag till huvudstaden med min vän Kristin enda från tosdag till söndag! Det kommer hända såå många roliga saker :D Can´t Wait!!

Just nu sitter jag och varvar ner lite i lägenheten och väntar på min tillfälliga sambo Malla som är ute och roar sig, jag va tråkig ikväll och valde att inte gå ut.. Lite besviken på mig själv, men mina fötter sa ifrån och likaså min energi! Tyvärr

Kan hända att Malla tar med sig vänner hem och har lite efterfest här, Jolly good Fun!!

Nej nu ska trötta och tråkiga Evelina ta och diska undan lite efter förfesten som varit här, sen ska hon nog faktiskt börja tänka på refrängen. See ya! / EVIIIIS



Inte trött och tråkig..

Lasse liten

Har inte missat ett avsnitt av idol i år men ikväll sviker jag johan, anna, lars o co! För ikväll ska vi inta bowlingbanan. Jag och mina vänner. Jag kommer äga och slå flera strikes, trust me. Malle är iaf inget hot, hon kom sist förra gången! mohaha.. Vi ska även inspektera hur evis sköter sig på jobbet. Har en timme kvar på min arbetsdag och då är 10 timmar avklarade, sköönt :)

  
/Malin Pe (för Malin hå hatar idol)

problems..

But Hello

Jag har vänt på dygnet totalt.. jag somnar varje kväll runt två och sen sover jag till halv elva (tidigast)! Detta har blivit lite av ett problem för mig, jag får ångest över att jag sover bort hela dagarna. Det är liksom lite halvsvårt att försöka vända tillbaka dygnet när jag jobbar på olearys också eftersom jag bara jobbar kvällar, och dom stänger ju antingen elva eller tolv. Man blir kvar minst en halvtimme efter stägning, klurigt.... Kanske får ta och byta jobb ändå

Ikväll kommer girlsen och äter hos mig så jag får servera dom och ta hand om dom hela kvällen :) Kul!

Nej nu ska jag äta frukost och sen ska jag ringa ett viktigt samtal, ha en fortsatt trevlig dag dear readers / Eveliinaa :D



Hahaha det ser ut som att alla tkr jag är superpinsam, ser ni vad besvärade dom ser ut? (speciellt emelie och kristin) Skulle jag va dee!? :O

en enda stor familj...

Evis sa igår att vi sa börja blogga oftare. Jag lyder hon. Satt och kollade på lite utbildningar men hittade inget som föll mig i smaken, kanske bildjournalist men det lär ju ändras snart. Ska ändå inte börja plugga än på nått år.


Micke hade lagt ut en låt på sin blogg som påminde mig så mkt om media. Vill inte säga det men jag saaaknar det!! Saknar att sitta i sofforna och busa, att inte varje dag efter lunchen gå förbi pressbyrån, baguetterian och dess personal. Saknar när Oskar ska köpa PEZ och att han alltid var ett steg efter o hans historier om allt onödigt, när vi dansade till MIA med Chrissan i täten och vi sköt sköt och sköt.. Saknar bråket med den andra klassen om julpynt. Saknar när emelie o micke hade en crush (säger man så?) till varandra. höhö.

Saknar att inte gå i Mp3a. Fast att vi hatade varandra ibland. Åh aldrig mer :( Som sagt på media var man som en enda stor familj ;) Saknar dock inte dom långa bussresorna 6,55 till 8,20... Blää. Det var allt för MIG!

one day off

idag har det varit schöönt för jag har haft en ledig dag. jag fick vara ledig och evis o mallan jobba. på min lediga dag har jag gått på stan i regnet och handlat lite småsaker. ett busskort, almanacka och skor. jag vet inte varför men jag tror nog malin skulle kalla det.. hmm. behändiga saker. eller? det behändigaste av allt var att skorna jag köpte var ett par stövlar. inte stövlar som evelina handlat utan ett par riktiga stövlar. i gummi. så nu kan jag gena över vattenpölar och såna smarta saker. behändigt.


eftersom vi tjatar om värme hela tiden

Snaart...!!

Nu är det bara fyra veckor kvar (om hon inte mindre) innan jag får flytta in i min underbart mysiga loft-lägenhet!! Som jag läängtar :D Jag måste bara köra hem soffan och TV:n från sthlm innan.. och köpa lite inredningsgrejor, typ soffbord, gardiner, matta and so on... It´s gonna be GREAT!

I helgen är det mycket på chemat, jag jobbar varje kväll och jag ska få sova i Mallas kära syster Isabelles lägenhet (eftersom hon är i huvudstaden över helgen) med malla såklart :p Så när jag inte jobbar kommer det förmodligen bli att umgås med tjejerna, eftersom dom kommer att hälsa på! Det kommer bli en mysig helg :)

Hm, Malla gör mig lite deppig med bilderna i hennes inlägg, speciellt när jag kollar från bilderna och ut genom fönstret! Jag vill utomlands Men det får blir framöver, ganska långt framöver tror jag bestämt.. Om man inte skulle ha sån tur att men blev bjuden, eller skulle vinna på lotto or so! Who knows? ;)

Om det nu skulle hända, så är jag redo! Jag och Gabbie är redo..


 



Over and out.. / Evi

Ta... mig... dit.... NU

Det är lite dött här på bloggen känner jag.. Malin har ju fått fast på ica, vet inte hur många procent men varje gång jag är där sitter hon antingen i kassan eller står och skär upp skinka, im so proud :) Sitter på jobbet nu och blir så deprimerad över vädret.. Och eftersom min mama nu börjat läsa bloggen säger jag: Ta mig utomlands!!! Snälla *hundögon* Skulle göra vad som helst för en vecka i solen.

Det var allt för mig. Nu ska jag dricka te som Evis blivit beroende av tydligen. Jag är bara beroende av henne. Bye/ Malla



RSS 2.0