Jul o nyår

Öj vad fort denna julen gick. Men jag är mer än nöjd med både klappar o de senaste dagarna. Oskar vår portugis dök ju upp som gubben i lådan på juldan och överraskade oss alla. Det gillade vi :)

Nu är nyår planerad och det blev inte alls som vi tjejer hade planerat från början. Alla blir på olika håll. Maja o Emelie drar till huvudstaden, Amanda till Kovland, Kristin till Vemdalen och jag drar till Härnösand. Evis står o väljer mellan alternativ hon inte ens vill åka till. De andra flickorna vette tusan vad dom ska göra men dom får nog mysigt dom med! Hade varit roligt att fira med mina flickor men är helt säker på att jag får det kalas i Härnta i Mickes stuga. Där väntas bastubad, mysmiddag, pulkaåkning och isvak som jag inte tänker sätta foten i :)

Är så sugen på att fara till Vemdalen, inte just över nyår då, men åka upp en helg och åka skidor o mysa i Eves stuga. Lets do it girlzzzzzzzz!

Och med dom orden säger Malin P hejdå! oh just ja.. en månad till min födelsedag!!!


nyår förra året. jag o min lille pärla! hihi.

Lasse

Tyckte det var lite dött här så bjuppar på denne jag!


Dan före doppardan!

Åh imorgon är det äntligen julafton, som jag längtar. Ska bli så mysigt! Gårdagskvällen var också mys. Äntligen kunde näästan alla flickor små var med, bara några få fattades. Malle lekte tomte, vi åt god mat och fick roliga klappar!

Ikväll blir det uppesittarkväll med Lotta Engberg o en skinkmacka eller två! Ett o annat rim ska väl sis o jag få till också :)  Me like! Ha en god jul alla 20, imorgon tänkte jag då inte sitta vid datorn. Ska hinna med mkt innan vi åker till moster, bland annat träffa min käre Evelina för julklappsbyte :)

Bjuder på lite bilder på vår lille gran. God jul, merry christmas, feliz navidad! /Malla



now my feet won't touch the ground


Strange

Hellou! Sitter nu och myser med en kopp varm choklad, kom precis hem från jobbet. Mysigt värre :)

Okej, såhär är det.. jag har två konstiga saker jag måste få berätta om.

1. Jag ska fira julafton på familjens sommarrestaurang... Kommer bli SÅÅ konstigt! Är super missnöjd, men dom vuxna i min släkt  (alla utom jag och mitt tre-åriga kusinbarn) har tydligen fått haft en åsikt om detta och därefter bestämt det . Ååh, jag jobbar och ju och svettas på det där stället hela somrarna! Det är liksom inget ställe jag kommer kunna slappna av på, och SPECIELLT inte när det inte ens finns en soffa utan bara massa trästolar och träbord.. Det kommer ju bli mysigt ändå, men det känns konstigt



2. I morgon ska min mamma låna min lägenhet så att hon och hennes arbetskamrater ska kunna förfesta, dricka lite sprit och ha lite trevligt innan dom går ut på krogen. URSÄKTA?? Deet är konstigt! Mamman lånar inte lägenheten av sin dotter för att festa, jag vet inte varför men det klingar helt enkelt konstigt..



JAJAA, julafton blir mysig för jag får massa julklappar och hela släkten kommer hem :) och okejdå, det är väl kanske helt okej med sin 50-åriga mamma supandes i sin lägenhet med arbetskamrater.. Jag vet inte, men kanske

Skönt att få tala ut

Nu ska jag soova, harne! / Evelina

Härliga jul

Äntligen är nästan alla julklappar inhandlade, bara till Isabelle kvar. Julstämningen är på topp just nu! Har redan ätit julbord tre gånger.. Vill inte, vill inte äta det mer! Äckligt. På måndag ska vi fira att julen är härlig, Malle står för hushåll och vi för underhållningen och alla för maten. Tydligen ska alla ta med julmat. Tss trodde ni ;P


En julig o vintrig bild bjuder flickan på /Malla

Nödvändigt att köra i diket!?

Inatt va jag och Jonathan ute och körde, vi hade en tid att passa. Vi körde på vägen och Jonathan skämtade hela tiden, jag kunde dock inte riktigt skratta med honom åt hans skämt för jag var så stressad. Så körde han i diket och jag blev såå less!! Han satt där i förarsätet och skrattade och skrattade... för att vi skulle hinna komma i tid insåg jag att jag skulle bli tvungen att lyfta honom ur bilen och sedan lyfta bilen ur diket. Jag slet ut min skrattande förare för att sedan lyfta upp bilen på vägen igen, lätt som en plätt. Vi åkte vidare, jag argare än innan och Jonathan skämtgladare än innan. Sen vaknar jag av att mobilen ringer :) 

Jag önskar att jag vore så stark på riktigt också..

Nu ska här fikas på stan med mina kära vänner!

Hejpa / Evis


Vi räknar ner

En vecka kvar till julafton men jag hade turen att träffa tomten redan idag på dagis!  



Gårdakvarnar och skit

Nu har jag önskat mig en Håkan biljett av tomten. Hoppas hoppas han har hört det, tomten alltså. Håkan också för den delen så han kan förbereda sig på att ha mig där! Kommer bli great ;) Måste få ihop en tid med syster också som vi kan gå o köpa klart alla julklappar, börjar bli ont om tid nu. Som jag längtar till nästa onsda :) och onsdagen efter, nyårklänningen är beställd men vi har fortfarande inget planerat! Men vad som än händer kommer det bli ett bra slut på 2008 och en bra början på 2009, det är ett som är säkert :) Och med det osammanhängande inlägget hoppar Malla i duschen!


Klackarna i taket!

Hej, tjo och klackarna i taket nu är det fest!
 

Då laddar vi upp för fest mina vänner! Ses i vimlet :)

Torsdag

Veckorna går så sjukt fort! Det får gärna gå fort nu fram till jul o min födelsedag men sen stopp o belägg! Redan fredag imorgon och jag har hunnit med en massa denna vecka och en massa mer väntar :) Var på folkan igår och såg underbara julpärlor=julmat & show. Det var fint och jag fick ännu mer julstämmning i kroppen. Kristin sjungde och det var så vackert så vackert :) Maten var äcklig, som alltid när det vankas jul. Skinkan var god dock!

Igår var det 2 veckor till julafton o bara 7 veckor till min stora dag. Då ni mina vänner ska jag bjuda till på ett riktigt partaj! Och partaj blir det även på LÖRDAG! Inflyttningsfest hos syster o sen pubtömning på kåren. Med dessa två o mig. Kanske någon fler.

det gillar vi! /Malla

för det

hej

för det första vill jag gratulera min allra bästaste vän sanna till den första karriärkvinnan i detta gäng!

för det andra hoppas jag att malla hittar ett jobb så hon kan stanna här med oss! skulle ju sakna na

för det tredje håller jag helt och hållet med malla att vi borde ses allihop, evigheter sen. håller alla tummar jag har för en julmiddag nästa helg!

med den fjärde vill jag ha hjälp med ett svårt val. ska jag klippa lugg eller inte? kom igen. MINST 20 svar ska jag ha men tanke på att det är ungefär så lite folk som läser den här bloggen

för det femte: en fråga till... NYÅR! vad händer på NYÅR? jag börjar bli vimsig

för det sjätte vill jag nämna att jag hade namnsdag både 9&10 och den enda som kom ihåg mig var antons mormor rosa och ricke på jobbet! och malin, efter att jag grattat henne! haha

 för det sjunde.. har jag en sjunde? öö jo. vi håller mina, våra, resterande tummar för kevin imorgon. vi ska heja med en pizza och cola!

..och justja! en åttonde för maja! du ska få en present imorgon och måste påminna mig!

och idag är det den 11e, vilket alltid kommer vara mitt lyckodatum. idag kommer det vara en bra dag :)

Malin P saknar


Ett inlägg endast ägnat åt dessa nunor ovanför.
JAG SAKNAR ER ALLIHOPA OCH NU ÄR DET DAGS ATT SES!

Så svårt kan det inte vara att få ihop en dag.
Alldeles för länge sedan vi sågs :(

Yours truly /Malla


BACK!

Hello! Jag vet, jag haar inte varit inne här på aaslänge... Jag är en dålig människa. Men jag ska försöka bättra mig, promiss :)

Tänkte göra en comeback med att berätta om vad som hände på jobbet igår :D det var en skyhög kille där, hans ögon var sjukt stirriga med alldeles för stora pupiller, han taffsade hela tiden och hans nyckelord i varje mening var: MothaFuckaah.... Jobbet blir så mkt konstigare när man måste servera sånna :/

Måste också bara få skriva att jag saknar alla fantastiskt roliga utgångar jag och mina tjejer har haft.. Hittade dessa bilder och jag VILL gå ut med er riktigt!!! Must do, sooon

          

HAhahaaa.. så jävla fula bilder, roooligt!!

Jaja, nu kommer mammsen snart och hämtar mig så blir det mys på tynderö ikväll igen, i likes ;)


Hade fint så länge! Köp fina julklappar och drick mkt glögg :D Jag äälskar glögg...... / Evelina

17 dagar kvar.

Det är söndag och här ligger jag i Evis säng. Hon är och jobbar och nu är det tänkt att jag ska gå ner mot staden o kika på julklapp till hon. Efter det åker vi hem till skogen och myser :) Till motsats från Malles kök är inte vårt täckt av julklappar :/ vår familj (eller mamma och jag, pappa kunde inte bry sig mindre) har knappt börjat!! Måste fixas.

Igår blev det film o spelkväll hos Mattias. Mkt trevligt! Före det var jag på min livs första intervju. Jag hoppas hoppas jag får jobbet, men tror inte det är så stor chans. Många som sökt :( Men jag håller båda mina tår!! Får jag det inte ska jag söka fler jobb. Trondheim känns såå långt iväg just nu.


Med 17 dagar kvar till julafton längtar jag som ett litet barn. Och vad passar inte bra nu om inte två små jullåtar av vår alldeles egna Chris. Fresten.. Ni som vill bli lite avundsjuka och längta till vita stränder läs frida o zaras blogg :)


God jul snart, jag är inte så smart. /Malla

Friday

Bara för att det är helg och vädret är såå tråkigt bjuder jag på dessa fyra härliga sommarbilder :)


Little B

Igår var en mysig dag, jag maja och bea åkte in till la stada och åt på restaurang och myste till det. Sen åkte vi på drive-in mc och tog efterrätt! Mmm är fortfarande mätt! Bea fyllde 15..? Och såg att vi glömt skriva grattis till lilla tjejen här! Näste kvinna att fylla år: Hanna. Men SEN: ME MYSELF & I och som jag längtar, 20 härliga år.

GRATTIS I EFTERSKOTT!!!!!


En fräsch Bea och en sliten Malin på världens bästa dag.

kluven

Åh är så sjukt kluven.. kan jag inte bara få ett jobb här hemma istället? Tror jag är för hemmakär för mina vänner o familj för att åka faktiskt. Till veckan är det jag som åker ut o söker alla jobb som kan tänkas här hemma! Trondheim finns kvar, och ångrar jag mig är det väl bara att sticka då istället. Fast så känns det nu och imorgon kanske jag känner att jag vill åka. Svårt val. Kan inte någon bestämma åt mig? Ska sova på saken.

Natti /Malla

Home

Hemma från vårt grannland. En skitkul liten roadtrip. Ena lägenheten var hur fin som helst men vi är dock lite osäkra med tanke på att vi måste lägga ut så mkt pengar, känns lite sådär med tanke på att vi inte har något jobb.. De där måste tänkas över rejält innan ett beslut tas!

Fast att det bara var över måndag till tisdag hann vi med mkt! Vi har kikat på två lägenheter, sökt jobb, insett hur dyrt det är i norge, gått vilse, spelat en massa kort, bott på ett lyxigt vandrahem(?), micke o matte säger att dom ska ha vatten på ikea men tjuvar istället till sig juice (damen kommer på dom och det blir helt plötsligt jättepinsamt att gå tillbaka o betala), jag har dragit en vurpa mitt i staden, vi har fått sittsår pga av en massa timmar i bil, hört på oskars konstiga utlägg om allt, sett på äckliga fiskar, kommit på hur svårt det är att förstå norska, sett hur ful man kan bli på bild... And so on!

Nu blir det nya gossip girl! Ciao /Malla

RSS 2.0