vi sitter i samma bil

image339

nu är stundenten så nära. SER NI INTE VAD GLADA VI ÄR?? och nu har vi sett alex från alla vinklar..

den här veckan som kommer händer det en massa saker. skulle gärna hoppa över helgen snabbt eftersom den består av jobb. måndag, tisdag ska vi försöka lära oss att dansa till balen som är på ONSDAG!  torsdag tänkte jag sova. hela dagen.

En lite serie om våran vän maja.
 hon drack för många glas så hon däckade hemma hos mig. här försöker evelina få liv i henne. hon lyckades inte. slut. 

lite bilder som evis lovat. min kamera dog på förfesten. to bad




1. alex, jag och tacos 2. maja och evis sminkas 3. alex och jag igen. 4.killen med grillen 5. erik, evis och sjödin
6. jeppe och nikke 7. toivo försökte vara rolig här 8 och 9. tallnäs med lite folk 10. alex och petter på sne

osammanhängade inlägg! hejdå

here we go again

Gårdagen var konstig.. Trevlig, men konstig. Bilder kommer under kvällen skulle jag gissa på :)

Det kliar konstant i min näsa.. förstår inte vad det är, kanske man har blivit pollenallergiker? :O Malin h är pollenallergiker, hon brukar vara ovänn med björken utanför sitt sovrumsfönster..

Vi ska nog sola nu, jag och malin h :) Hon har lovat att lägga ut lite bilder ikväll om hon får tid, så håll utkik!

Dearest hugs / Evelina

Sjung om studentens lyckiga daar..

Mm.. sommaren är snart häär! Jag somnade nyss i en av våra solstolar ute i solen :) hur skönt låter inte det? Hur skönt som helst!
 
Ska nu ladda inför morgondagen, för då är det MÖSSPÅTAGNING :D ballonger i skyn och fest på stadshuset! Bara för att påminna oss om hur nära det faktiskt är nu.. typ två veckor!! Happy times all along

Måste skälla lite på Malin h också.. Det är många bilder som inte lagts ut än. Malin är världens bästa Malin h men jag vill ha bilder! give mee now my dear

image338


Ses i vimlet i morrn :D / Evelina

nu gör vi nånting vi aldrig gjort förut..

...vi skriver ett inlägg tillsammans! otroligt

en liten sammanfattning av dagen.. Det var nyss typ 40 grader ute, ända tills det blev kallt.. igen.. vi har nu konstaterat att våran lärare Calle inte har alltför god kroppslukt, och frukosten var gudomligt god. Såhär efter lunch känns dagen ganska meningslös men vi är glada ändå för vi har varandra :)

Vi ska till Sanna ikväll och myysa, film och svulla är det som gäller. Vi längtar, det blev ingen sprit men vi är glada ändå. För vi har ju trots allt varandra.. 

Ha en lika fin och meningslös dag som oss / Evelina och Malin :)

trötter..

Har ont i fötterna och benen efter arbetshelgen, men jag drömmer mig bort till morgondagen :) ska då få ha såå mycket roligt med mina tjejer! Longing for it :D

Kommer med lite bilder och så efteråt. Måste sova nu, så himla trött.. Synd på Giant ikväll också btw :/ Sov gott nu, kisses and hugs and godnight så att säga / Evelina


M.I.A.





Boyzzzzz ;)

Come and get me

image336

Är den inte underbar så säg!?


Oh Yeah

Någon friviilig som kan sola och så åt mig i helgen? Det ska ju bli såå fint väder och jag ska ju nämligen jobba 12-22 både lördag och söndag... Have To Think Money!!

Nu ska jag ringa Majsan så vi blir klar med vår religion-uppgift någon gång.... So much fun :D

Tur att BloggvännenMalin hade så många roliga nyheter :) Puss på ER! / Evelina

nu är vi glada

kära vänner, det har hänt nånting roligt. eller två saker egentligen. den första: idag har patricia tagit sitt körkort! stort grattis till dig ;) hon slog mig lätt med inte ens en månad mot mina nio.. hon slår mig i allt! som ett grattis tänkte jag först dela med mig av våran favoritlåt sofia dansar go go men den hittade jag inte. så som en liten kompensationspresent lovar jag dig att aldrig kalla dig för patten när du är bakom ratten! ;)

den andra: precis NU ska jag åka och sy till min balklänning!! spannend!!

igår var det studentfotografering..

image334
det är roligt att alex, maja o evis är typ en huvud längre än oss andra!

Gossiping...

Morgondagen är en händelserik dag med några sånadär roliga saker :) Nästan sådär roliga att man vill gå och lägga sig tidigt bara för att få vakna någon gång! Börjar med mindre roliga saker som att jag måste på skolan tidigt och ge Göran Ljungblom ett a4 om reklamtjofräset vi håller på med på median, sedan måste jag försöka jobba lite på evighetsbilden..  men seen är det studentfotografering! På med finkläderna och ditt absolut bredaste leende :D efter det blir det grillning och lite annat roligt med tjejerna hemma hos Alex, can't wait BAH

Ska nu se klart gossip girl, måste be min egna lilla Palo bränna ut det åt mig, unbelivebly brae. Ska nog ta lite kaffe och gobulla också... kommer sitta fint som fisken :)

image333


Hörs och ses people / Evelina

violet hill

igår kväll hade vi lite middag och vinpimpling hemma hos majsan. pestopasta, vitlökskyckling, tzatsiki, bränt vitlöksbröd.. det osar fortfarande vitlök kan jag tala om. med det var både mysigt och gott. vi vart trötta så det blev en tidig kväll, trots att vi firade 25 dagar till studenten... eller var det 26?? äh nu ska vi fira varje dag



världens bästa band har gjort det igen. min secret crush. måste, måste se /malin

Shit happens... again

Ska inte skriva så mycket ikväll.. Blir bara deprimerat. Men jag ska lägga ut bilder på alla underbart vackra balmänniskor jag åkte in och kikade på igår! Är dom inte lovely så säg?


image323
image324
image325
image326image327
image328
image329
image330
image331
image332

Hoppas ni får en bra kväll och så / Evelina


Slimi Jimi Bubby Boy



Tråkigt utan video och gammal låt men jag gillar den ändå :)

"I would like to have a bottle full of your freckles!"

Idag har jag och Maja solat, igen :) Freckles everywhere! Grejen med mig när jag solar är att jag alltid blir så sjuukt röd, och prickig då, men framförallt röd. Mina vänner kallar mig indian ibland, eller rö-skinn. Skulle dock gilla mina smeknamn bättre om dom inte skulle stämma in så bra...

Jag är inte bara röd när jag solar, jag har också alldeles för dålig kroppskontroll! Vet inte om det beror på rangligheten eller vad det är... Men jag kan berätta om en liten händelse som bevisar detta :) Jag står framåtlutad och letar efter min mobiltelefon som ligger i väskan som ligger på golvet  hemma hos beas farmor när min älskade vän Malin Palo kommer springande som ett jehuu och puttar till min spinkiga rangliga kropp. En helt vanlig putt, och jag flyyger rätt in i väggen steenhårt! HELLO? Varför inte bara svaja till lite som alla andra skulle ha gjort? Kanske beror på spänst.. Måste nog bättra på min spänst..  


image321


Nu lockar sängen, jag somnar när som helst,  såå.. nighty dearest! / Evelinaa H


P.S. Fröken Anci och Tant Sara är det nya absolut bästa cafét, saknar Tinells men det här är näästan i samma klass. Det ligger alldeles mitt emot Två bleka kompisar. Go there people :) D.S.

Hell yeah

I Love Them All :'D kolla in alla naughty bilder från igår på malinpes pix så får ni se

Jag sover för mycket på dagarna så jag inte kan sova på nätterna... ett litet problem jag har skaffat mig. Men eftersom jag är så sjukt seg på bilden så måste jag till skolan och jobba på min för tillfället alldeles för svåra bild i morrnbitti (tummen upp) alltså måste jag släcka sänglampan och stänga mina fjäderlätta ögonlock nu :)

Sov så himla gott mina små stjärnskott! / Eva-lena

en bild

image320
jag lyckades nästan få med allihopa på en bild

IDAG ÄR DET 30 DAGAR TILL STUDENTEN

och det firar vi ikväll med lite bbq och alkohol

jag tänkte passa på o hälsa till min vän evelina. puss gumman! hejdå

sunny

det känns som att man missar så himla mycket när man jobbar en sån här fin helg. årets varmaste dag i lördags(..hittills). MAJA hade vi varit lediga hade jag sprungit naken på ängen med dig. men vi får väl se det från den ljusa sidan utav det hela. du kanske äntligen lärt dig skillnaden mellan spik och skruv och jag skillnaden mellan pink lady och jona gold.. eller ska det fortfarande bli sådär pinsamt?

image319
lilljullan börjar komma ikapp, hon konfirmerade sig i helgen


P P H



image314image315image316
(Kolla in öronen på mobbade Evelina längst bak i bilden)

Helgen är över och jag har festat lös med föräldrarnas vänner... Jag börjar nästan tro att jag egentligen vill vara en pensionär, bara det att jag inte vågar erkänna de för mig själv! Inte för att mamma och pappa är pensionärer än, men jag vet inte riktigt vad man ska tro om mig när jag har skit roligt på en femtio-års fest. Det blev ett jävla röj..... Jajaa, vi släpper det!

I morgon ska jag festa med vännerna i min egen ålder, vilket känns bra :) Jag kommer få till dom godaste korvarna PLUS att mitt lag kommer att vinna överlägset, count on me bitches!

Nu ska jag försöka sova en timme eller två.. I really need it, men vi SEES!! / Evelina

maj månad

PANG sa det bara på ungefär två dagar så var allting grönt. jag har någon slags hatkärlek för majmånad just därför.björken verkar gilla den lika mycket som jag, och igår morse var trädet utanför mitt fönster alles grönt och full i pollen.. chock för min lilla kropp. ansiktet bara sväller till dubbel storlek nästan......läskigt. tur för mig att det finns tusentals piller o ta.

time for guldkompassen. //malin


LSD, någon?


vad jag längtar till måndag

eftersom den här veckan bara består av jobb och lite till jobb och helgen likaså, så längtar jag för en gångs skull till en måndag! och jag ska berätta varför. då är det nämligen 30 dagar till studenten, och det måste vi såklart fira tänkte vi!!:)) så det blir grillning och lite andra hemlisar. vi får alla be för fint väder!

alla kommer väl ihåg den här kvällen. gatufesten 070707.. tror nästan det var sommarens blötaste:)
image313

tack för mig /malin

Close up

Det här går inte, vår blogg börjar se ut som en femårings. Eller den har väl rättare sagt sett ut så hela tiden.. Ska idag ta ett seriöst deep-talk med min käraste bloggarvän Malin håå, promiss!

Fram tills dess hade jag tänkt mysa i solen och kanske ta en promenad till Malin pe eller nått (pensionärsvarning?) men det är ju STORM ute! Så sorgligt med tanke på att alla andra dagar, då man inte varit ledig, har varit fulla av solsken. Damn, jag skriver verkligen som en pensionär.. Haha

Anywhoo, så är det bara två veckor kvar tills vi ska fotas i skolan med studentmössor och studentkläder på :D Nu är det nära, väldigt nära... Nästan lite skrämmande nära.

Har även sjuk ångest över mitt körkort. Ska verkligen börja nu, skaa verkligen ta det till sommaren! Ska nog börja köra redan ikväll, watch out people!! Grattis Emil-pemil btw, duktig kille :)

image311
sommar, sommar, sommaar...


Efter detta otroligt osammanhängande inlägg säger jag hejdåå! Ses i knutarna / Evelina

P.S. Måste också bara få bli lite sentimental och skriva att jag verkligen kommer att sakna lill-Sanna i Turkiet! Ingen Sanna, inga oliver och ingen som pratar oavbrutet. Inte heller nån som får en att gapskratta fast man egentligen inte ens är på bra humör. Gonna miss you cutie! :'(  D.S.

allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig

jag är ledsen. ledsen över att en av mina bästaste vänner inte kan åka med oss till turkiet :( vem ska nu vara fullast, gladast, spralligast på den här resan som bara sanna klarar av???

men tänkte iallafall att vi kunde ha någon typ av insamling här på bloggen... ska fundera ut nått smart. imorgon ska jag köpa en triss och om jag vinner på den ska jag utan tvekan bjuda sanna på den här resan! tänk att jag och sanna och jag har hängt ihop i alla dessa skolår. det är nog för att vi gillar varandra så mycket. 12 år är long time:)

image310
en av våra favoritsysselsättningar..då.. syns det vem som är tuffingen och vem som är fegisen?? ehe... /malleballe som älskar sin salleballe




ett tidsfördriv att dö för

imose åt jag jordgubbar til frukost. gissa om det var gott eller gott? mmmm-m. tänk när man kan äta dom direkt från jordgubbslandet,mysigt.... men det är ett bra tag kvar eftersom vi fortfarande har vinter på baksidan.... i helgen har jag och akke har bott på hotell och det var minsann bra mysigt de också:)

när man äntligen kommit in i ledigheten är det dags för skola igen. och det här veckan kommer bli hur jobbig som helst. vraför spara allting på hög och ha ALLA inlämningar samma vecka?? ..men...samtidigt.... det är studenten om ungefär EN MÅNAD. det kan man ju alltid tänka på, och med den snabba tiden är vi där om bara några dagar!


natti natti /malin

Kubb och kycklingrullar rules

Gooda kycklingrullar med Malin och nu väntar ett parti kubb, kan lördagskvällen bli bättre? I don't think soo.. Saknar Maja dock, förstår inte vad som är så lockande i vår huvudstad? :O Tänker på dig var minut Maj

Emelie är en duktig tjej, hon tar CYKELN ända från söråker och ut till mig :D I'm so proud!!

Ska nu skicka ett förlåt sms till min bloggar vän Malin håe... FÖRLÅT ÄLSKLING! Ska aldrig mer göra så.. Hoppas du får mysigt med din prins ikväll :)

image309

Längtar till sommaren.. Säger adjö med denna bild. Hadee / Evelinaa

Girls on fire

                                                            

Det finns fler bilder hos vår vän Maj :)

Happy times

Spank you misses för den trevliga kvällen igår, jag hade skitroligt :D får dock lite ont i magen när jag tänker på alla fina bilder som togs... Pengar mellan skinkorna någon? Hahaha

Nu ska jag nog ta mig en liten nap till senaste rocky filmen (sjukt vad opererad och äcklig Sylvester ser ut!!), känns som de kan behövas... Mycket möjligt att gårdagens bilder kommer lite senare! Ha en kanoontorsdag :) / Evelinaa


RSS 2.0