finally!

slutar om 9 timmar och då blir det till att ta en runda runt sörberge för att hämta upp mina partypinglor! sen åker vi ut till skogen för att försöka göra oss fina och små-dricka lite innan det är dags att träffa pojkarna på holmö brygga. där ska vi äta go-mat och dricka öööl!

som min vän malin brukar säga: Nu laddar vi upp för feeest ;)


skippar nog jeansskjortan ikväll..


/Palo 


finn fem fel















.
.
.......
...
......
okej, jag vill hjälpa....
1. Kricko från sin bästa sida 
2. Evelina asgarvar i bakgrunden
3. Amanda kliar sig i rumpan
4. Gabbi asgarvar framför kameran
5. Malla kör dansen vi kallar "mowgli".. varför? vet inte!?!

...och maja är vad jag vill kalla en natrual beauty

Fall..

Hösten är här och jag gillar det faktiskt, jag har köpt koftor, köpt en otrooligt snygg (och alldeles för dyr) vinterkappa, börjat ta tag i min körkortssituation (believe it or not), och till och med köpt hem böcker! Det gör mig inget att det är kallt och regnigt, jag tycker det är supermysigt att ligga och läsa och dricka varmt te när man får tid över! Får liksom inte nog av det. Mmm.. Jag tror jag har gått och blivit en höstmänniska :O

Jag tror även att just den här hösten kommer att bli speciell, den kommer liksom inte att vara som alla andra höstar man gått igenom under dom här 19 åren.. Den blir en nystart, en suuperbra nystart!

Idag spöregnar det och jag är helt ledig, så jag ska nu snart åka till malin1 för att sedan åka därifrån till malin2 för att laga mat och se på film :) Det blir fantasifull tacos kvällen till ära! Yummie, det kurrar i min mage.. ´

Bjuder på en gammal men mysig låt, tänkte att den va lite höstlig ;O



XOXO / Evelina

vi gillar

coldplay är dom enda som jag lyssnar på nu! gillar myycket :)



jobbar en timme till sen ska jag hem o fräscha upp mig o kamma luggen sen bär det av till sörberge för lite matlagning och GRÖNA MILEN! som vi har väntat på att få se den! kanske kommer några tears också, den är ju för sorglig :(

Allt för Palo hey!

favorite pic


maja kristin malla evelina malin - tukiet 08

Soon to be

Snart ska vi få uppleva detta :D Fast för oss kommer dom att prata svenska..



Kisses / Evis :)

wonderful

Hittade denna video på Joulins blogg och vill man inte bara ha ett lejon? tur för mig att jag näästan har en..



slut som artist efter jobbet /malla

det började för tolv år sedan

och då såg vi ut såhär:

1:a klass

fick lov att skjutsa hanna till skolan imorse, och det kändes lite konstigt att inte behöva gå till skolan.. det här var mitt sista sommarlov. men vi orkade med 12 år och det är bra. fast första åren var mest en lek med pussjagis, bollen-i-burken och lekis.. kolla bara så glada vi ser ut

 och alla slutade vi på nästan samma ställe

ser världen med nya ögon

Är det så här världen ser ut? :O de jag skulle göra på birsta är kirrat och jag har just nu linser i mina ögon! helt otroligt underbart, och helt otroligt dåligt jag såg innan. ett under att inte mer trafikolyckor har hänt! nu kan jag se bäst :)

Såg nyss på american crime med papi och sis och fy fan vilken film.. hemsk, men bra! till veckan blir det jobb mån-ons, 6-14. sen till helgen vankas det festligheter!! äntligen, som jag längtar :)


jag vill äta malin


ciao bellos / malla


sommarens mest spelade

 
jag kan bara inte sluta. lyssna. rösten. när ska jag få lära mig dansen?

 
först hatade jag den. men nu känner jag bara kärlek mellan oss


ja, den är också bra. fortfarande

weekend

har nu suttit på ett tåg hela dagen och är alldeles slut i min lilla kropp. jag vill också passa på och säga hur stolt jag är över mig själv som lyckades hålla reda på mig själv under resan, till och med biljetterna, mobil och plånbok fick följa med heeela vägen hem. halva den här helgen har jag faktist varit i leksand och kollat på hockey. fick lov att åka tidigare än mina svärisar eftersom jag inte lyckades byta bort söndagen på jobbet. och nu åker anton iväg till tjeckien så nu ska jag sakna honom igen :( så hoppas jag mina kära vänner vill vara med mig till veckan. och förresten..vad gör alla mina hompisar ikväll?

hard work work..

Är helt slut, har jobbat hela veckan och idag började jag 6. min kropp är inte van att kliva upp klockan 5! den är van att vakna när den är helt utvilad runt tolv-ett. ibland vid tre men då får jag skäll av evelina.. slutar kl 16 och då blir det till att sova, sedan eftersom alla mina vänner jobbar eller har andra planer med sina käresta ska jag umgås med systra mi :)

Får se vad det blir av resten av helgen, är sugen på att gå ut men tror jag sparar mig till nästa helg! ska iaf åka in till Birsta och fixa en sak som kommer göra alla glada. typ. något som jag skulle ha gjort för länge sen! sen tänkte jag söka lite jobb..

Nästa vecka blir det Boda borg om så jag o Malle ska behöva tvinga med alla vänner!! för tydligen så är det äckligt där.. äsch, jag vill leka :)



jag o isabelle, Tobago -06



                  justin konsert -07                                       amandas stuga -06

back to work= se på sista säsongen av sex and the city för tioende gången ;)

byye /malla


I'm back...!

Okej, jag kan helt enkelt inte hålla mig borta härifrån! Hope you don't mind :)

Jag har nu fått varit ledig i fyyra dagar i rad, helt underbart! Jag har spenderat min lediga tid tillsammans med vännerna; varit på spa, shoppat, kollat på film och fikat på stan. Haha, låter som värsta lyxlivet :D I'm so happy! 

Nu blir det dock till att komma tillbaka till verkligheten: jobb hela helgen! Kom och hälsa på mig på bryggan vettja så kanske jag bjuder på en kladdkaka eller nått om ni har tur ;D

Satt btwoch kollade på bilder och såg att vi hade något gemensamt på vääldigt många bilder... Can you see it? :p


 

Finns måånga fler! Hoppas vi inte är lika gapiga som vi ser ut..... Sov gott nu! / Evelina

slöare

Andra dagen som arbetslös. Känns bra så länge det finna pengar att leva på. Idag har Hanna, Evelina och jag varit på spa på södra berget. Så idag har vi provat på alla sorters bad och ikväll kommer vi sova som prinsessor på ärten. Längtar redan till sängen. Men istället för att hoppa ner i den ska jag masa iväg mig på träning som kommer bli ytterligare ett djävulspass. Vi ska också få prova ut nya matchkläder ikväll. Gillar inte att vi ska byta ut våra fina gula mot fula röda....

Dags att röra på sig för snart kommer Nisse och hämtar mig med cykeln

sommaren är kort

shit vad sommaren gått fort.. känns inte som det var länge sedan man stod på hedbergska trappen och sjung ut "mp3a sha la la la". kan jag få göra det igen? samtidigt som sommaren gått fort har jag hunnit med en massa saker. student, resan, fester, utgångar, gatufest, en massa mys mm. 
 
har jobbat ganska mkt på sistonde (mkt för att vara mig) men imorgon är jag ledig så då ska jag spendera dagen på stan med endel av mina babes. ska dock smita iväg från dom en stund för att göra topp till tå behandling och sen klippa mig. underbart!

nu ska jag jobba lite, sen när jag slutar ska jag åka till mostugan för där väntar evis och kristin med en kladdkaka! dom är för snälla!


best time of my life..

/malla

sunday

som malle skrev har helgen varit supermysig! spelade pictionary och mitt lag med sanna förlorade.. skyller på att det var sent och vi var trötta. för vi var bra. faktiskt!! hatar söndagar.. alltid lika tråkiga! nu blir det film: dan in real life, på svenska: min brors flickvän!

haha tittade i ett fotoalbum och hittade denna bild. vet inte när det är taget men länge sedan iaf.. har inge mer att säga.. bara NJUUUUT:


på med långkalsongerna och skogshuggarskjortan!!

tjoo /malin pe

fredag lördag söndag

oj, den här helgen har visst bara swischat förbi tycker jag... förmodligen för att jag varit ledig, såklart. men så har jag haft fullt upp också. fredags var jag med malla, emelie och bea hemma palo, och samma sak i lördags fast då var även evis, alex, sanna och ännu en malin med. jag som har nog att lyssna på med endast två! vi hade mysigt, kollade på film, spelade spel och gosade med mallas kattungar. typiskt att jag inte tål för hur söta är inte dom. skulle tagit alla jag fick!

nu tänkte jag åka och hämta anton som har vart i slovakien i en hel vecka! hejdå

jag är här för att stanna

ok jag erkänner detta var ju dödskul och om malle och evelina vill så stannar jag!! jag menar, är ju redan med på profilbilden sedan länge och namnet behöver ju inte ändras precis ;) PERFECT!

sitter på jobbet igen, jobbar 6-16 sen kanske även natt. Men det vill jag helst inte eftersom jag har planer med mina kära flickor hela helgen! dock blir det en lugn helg, ska vara kattunge och husvakt hela helgen (malin glöm inte allergitabletterna!) Det har blivit lite mycket utgång på senaste och sundsvalls uteliv har svikit varje gång. nu ska jag inte gå ut förns det händer nått jätteskoj..

eftersom sommaren ändå är slut kan det få bli riktig höst och september så vi får åka till stockholm o se coldplay, shoppa o bara mysa o festa i vår lilla huvudstad. sen ska jag fara o hälsa på bästaste frida i norway för nu saknar jag henne allt för mkt :)




tjingeling /malin pe

andra träningen för säsongen....

...och..jag...tror...jag...måste.........spy
han tar knäcken på oss(mig!!)

kanske vi en gång för alla kan bli bra. bättre ;) eller VI ÄR BRA.


I'M SURPRISED

där överraskade malla mig allt, trots att jag hellre hoppats att hon låg under min säng! som jag tjatat och tjatat

idag har jag varit med salle och pattis på stan. båda smågrisarna har fått jobb till hösten, himla roligt :) sanna kommer vi hitta i donkendriven och påsen på ur&penn. lucky sanna, har tur med generna och inte sväller efter några hamburgare, annars hade jag nog inte känt igen min vän efter några veckor, när hon har svårt att motså allt gott  ;)

ANNARS DÅ. idag har jag haft världens träningsverk från träningen igår. den här sommaren har jag bara tränat EN endaste gång med laget, så gissa om jag är otränad eller otränad. vi sprang i trappor, och sen så sprang vi lite mer trappor. och snälla peder lät oss spela mycket, märktes vad vi gjort hela sommaren.... alexandra prickade mitt i: dom kokande tomaterna.

nu måste jag börja signa ut.. det här var malin hå. hejdå

SUPRISE!!

Nu blir allt lille Malle och långe Evis förvånad när det är ett nytt inlägg här.. som inte är skrivet av dom utan av MALLA Busigt! Malle känner sig lite ensam när det bara är hon som bloggar så jag tänkte göra hon glad hund och skriva ett inlägg.  (Tur att jag kunde Evis lösenord)

Tro inte att det blir ett roligt inlägg.

Sitter på jobbet där min utsikt är flis- och spånhögar. Mitt jobb är att ta emot lastbilar o väga in dom, men inge lastbilar så långt ögat kan nå så det är icket kul. Tur att man har en massa filmer med sig BAH (msn gubbe). Hittils har veckan bestått av Narnia med min soul-mate och bio och mysfika på Barista med Bea o den där bruden igen, såg Batman som var grymt bra! Vår vän Bea ska flytta till Storsjöodjurets hemstad, tror jag, hon blir iaf den första av Knutby&Timrå flickorna som provar på sambo-livet! Lycka till gumman :)






  Två bilder sen helgens bravader. Men till helgen blir det lugnt... elr?

Det var allt för mig. Får se när jag återvänder. Kanske varje dag. Kanske aldrig mer.
/Snickar-malla

måndag


sasse och henkan.. .... ..(?)

i helgen har jag har roligt med mina kära vänner. jag har varit med alexandra varenda dag ;) har massvis med bilder den här gången också men orkar verkligen inte, nu

början på sista arbetsveckan den här veckan, som tur är den lugn. endast fyra arbetsdagar till, sen är jag arbetslös!! hur känns de ordet!? ARBETSLÖS. vad ska man göra nu egentligen? fast fick ett roligt samtal imorse av en av arbetsgivarna på ett jobb jag sökt..vi får se vart det leder:) mami is calling, byee

080808

precis om en timme och tjugo minuter slutar jag. ska bli så skönt att vara ledig ett tag. så ikväll blir det utgång med evis, malla och alex.n. familjen spelar på stadshuset så dit ska vi....om vi kommer in såklart. tur att jag är med sundsvalls rävigaste. kom säger dom


jag tänker låta den här veckan gå fort

har sökt första jobbet idag tills hösten, och tills hela året dessutom är det ju. men eftersom jag har non kontakter kommer jag säkert aldrig få det jag vill. varför jobbar alla mina på ICA?

den här veckan kommer bli den tröttaste i sommar.. jobbar minst 8 timmar varje dag. på onsdag har jag första och sista 12-timmars passet för i år. gruvar mig alltid lika mycket. jag kommer bära ett tiokilos-huvud då. eller. hela veckan. MEN sen har tycker nog chefen jag varit duktig.. för jag får en HEL helgs ledighet. det är den första i sommar. gissa om jag ska sova ut. eller så sover jag inte alls....



lite bilder sen toivos fest såklart. lyckas alltid bara få ett par bra

     

       

1. malle och malla 2. "jag vill ha dendär lurviga katten på ängen" 3. Petter diggar en låt 4. Rappe och hans vokabulär. dah 5. anton o majsan 6. magnus vann på färg åtta(!?) 7. malin fick rosa i goodiebagen 8. master on moonwalk 9. vi hittade en jättefotboll 10. toivo spelade gubben noa 11. (snygga) ante, nikke, rappe o akke 12. vi två 13. Petter och Rok

söndag

ikväll var det winnerbäck som stog för underhållningen. det var jättebra, men kallt

sleeepy saturday

idag har det varit en mycket trött dag. igår kväll hade toivo fest och det var roligt. jag och anton kom hem vid två.. det jobbiga med det var att jag började jobba klockan nio imorse. tur som jag har blir jag aldrig bakis, alltså bakis som i huvudvärk, illamående.. fast vidare fräsch känder jag mig inte på ett nio-timmars pass.....och som vanligt har jag massa vackra bilder. träffade på bland annat både fäbojäntan och döden.... i samma kropp! det ni

nu ska jag akke o johanna på bio. det skulle vara skönt att sova en skvätt om det blir läskigt


förresten måste alla som jag känner läsa klick idag.. kanske nån du och jag känner är med ;) hejdo

party party

nu laddar vi för fest!

säg vem är inte snygg på den här bilden?!

RSS 2.0