if I was a rich girl

image255

To cool for school

Bara tvåå skoldagar den här veckan, how about that hardasses? Ska bli mycket skönt, får sovmorgon både i morrn och på onsdag :)

Onsdag kommer bli en otroooligt rolig dag, våra allas älskade Svullo och Patten ska nämligen firas :D Cant wait girls! Synd bara att man missar alla fina majbrasor.... kommer sakna röklukten i alla kläder och i håret <3

image253         image254

Nu väntar en vaarm kopp te :) Sov gott i natta people! / Evelina

P.S. Jag är INTE släkt med nynazisten Mattias Högstedt, just for the records!


VOGUE, VOGUE

efter många om och men kommer nu lite bilder från våran modevisning :)

 kristin var våran snygga konferencier

 50-tal med bea, oskar, ida och simon

  60-talet hippies, james dean och.. angen och linn!

 vi dansade in på 70-talet med hjälp av amanda och malin. här har vi också space cowboy, och rappe och adam

 80-tal! miami vice, punk/hårdrock och gympa, såklart!

 fult mode på 90-tal :P

 petter, simon, bea och malin visade 2000-talet

 ..och våran tolkning av framtid. vi lyckades klona andreas.. eller niklas....

  TACK.


Såå sliten...

Succé-discot (not) gjorde sitt igår.. Jag är helt sluuut! Känner mig så enormt sliten. Nästan som att jag skulle ha varit ute hela natten lång och nästan som att jag fortfarande inte nyktrat till!! Är skakis och allt.. Skulle nog behöva ett helt dygns sömn...

Nu återstår det att se vad alla tjejorna vill ikväll och hur vi ska styra upp allt! Anywhoo, så kankse vi ses i vimlet :) Hoppas ni får en suuperlördag i vilket fall / Evelinaa


Discoinferno

Vilken enoorm lättnad, modevisningen är avklarad och våran projektledare fick tårar i ögonen :') Sweeet! Kan dock inte ha berott på att det var en vacker visning med tanke på vad vissa av våra onderbaara modeller hade på sig, men det var garanterat positiva tårar! Vi lägger ut bilder någon dag framöver.

I morrn är de barndisco som gäller, Böle-skolan bjuder alla barn mellan årskurs ett till sex på disco. Paathey.. Pengarna till balen kommer att ruulla in, speciellt med tanke på rökmaskinen och chokladbollarna! Don't ya think?

Nu stängs mina ögonlock vilken sekund som helst, de har varit en lång och nervös dag.. Sovgott dearest / Evelina

Santo Gold

Min nya favorit-låt, haha.. Kom till Modevisningen i morrn people!! Visning kl.13.00 och 14.00
 



Nu väntar älskade JD, Turk och Dr.Cox, sov gott / Evelinaa

hands up for bergmanska

446 behöriga ansökningar har inkommit.
Vid sammanträde måndag 08-04-21 fastställdes årets utdelning:
5 000 kr gymnasiestudier

utan vidare sådär så är det ju alltid roligt att bli....hm. jätterik :)))) haha


hard candy

..och hur bra är inte madonnas senaste album, vilken superkvinna

Kläder, kläder, kläder.......

Vet att Malin redan skrivit om den här trevliga eftermiddan på festyran som ägde rum i sörberge centrum, men jag hittade den här bilden på Majas tele i dag och jag kände hur lyckoruset kom igen, man blev verkligen som ett litet barn när man klev in där bland alla olika gamla kläder :)


image229

Harne! / Evelina

I bet you look good on the dancefloor

i helgen har jag jobbat och jobbat, men har minsann också hunnit med en del annat. igår var det lagfest med världens bästa lag! :) som vanligt börjar det med TICS och slutar mer eller mindre i kaos.

bjussar på bilder.. också som vanligt:




nighty /malin

Deportees

Daamn vilken lugn helg det här har varit.. Men, jag är himla nöjd med den ändå :)

Nu till veckan blir det modevisning av! Alla som vill får komma och kolla, men det är lite strul med tider och bokningar och så så tid och dag får vi återkomma med. De kommer förhoppningsvis bli super bra, förhoppningsvis...... Fast med tanke på alla snygga modeller och framför allt alla deras snygga utstyrslar så kan alla som kommer iaf räkna med mycket rolig underhållning :)

Fick den här gammlåten av Mallaballa, och det blev nästan goosbumps i nacken på mig! Så längesen jag hörde den. And it's all for you:
 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag / Eveelina

EVERYDAY IT'S 1989

idag har jag evis och majsi varit på festyran och letat kläder till modevisningen. helt plötsligt idag kändes det så jätte jättebra med allting. världsgulliga lilla tanten som äger alltihop lät oss hyra kläder och peruker alldeles gratis eftersom det skulle vara till vårat projekt :) och jag kan även passa på att gör reklam för henne genom att säga att hon har ALLT!  man kände sig tillomed lite nostaligsk när vi gick mellan alla 50 - 80-tals kläder trots att jag inte ens levde då!! otroligt! ;)

..det är alltså precis om en vecka vi ska redovisa, samma dag som både påsen och anton fyller år, och bäst av allt så kommer min pojke hem från ryssland... vilken dag att längta till:)

adios /m

homecoming



I'm the man..

Ska nu berätta om något otroligt pinsamt som hände mig en gång.

Jag bytte skola när jag gick i ettan, från Hedbergska till vackra Timrå. Allt var frid och fröjd, jag gillade skolan och alla mina nya vänner! Första veckan gick som en dans, och jag strotrivdes verkligen. Men en dag hände det.. Jag gick in i matsalen, jag tog min bricka och kollade vad det var för mat. Det var super äcklig mat så därför blev det fil med flingor och en sylt-klick till lunch för mig, gott tänkte jag! Så jag gick genom hela matsalen för att sätta mig med mina nya vänner.

Plötsligt känner jag hur mina fötter tappar fästet och hur hela min långa spinkiga kropp börjar
svaja. Min balans blir sämre och sämre ända tills jag tappar den helt, mina fötter far framåt med ett högt SWISCH, och med en enorm SMÄLL drämmer lillstjärten min rätt ner i golvet. Filen som jag så fint tagit för mig åker ut över hela golvet framför mig, jag suckar lite ledsamt och tänker "inte nått sånt här pinsamt igeen" och lyssnar på hela matsalens tystnad efter mitt fall..... Kollar upp och ser en mat-tant kolla tillbaka på mig, "Äh gå och hämta mer fil du lilla vän, det var säkert ingen som märkte det ändå", HA! tack mat-tantis... Jag ställer mig upp och kollar runt i matsalen, möter alla coola treors blickar och flin och hämtar skamligt mer fil. Sätter mig med mina vänner och skrattar... Skrattar, skrattar och skrattar... FÖRSTÅR NI VAD HEMSKT?

Mina vänner hänger dock med mig än idag så jag tror inte jag förlorade så mycket på fallet... Bara en enormt pinsam grej som bara kan hända mig!

Hade väldigt lite att skriva om idag såå... Nästa gång jag inte har nått att skriva om kanske ni får höra berättlsen om hur mitt ex coola fotbollskompisar gick förbi mej när jag kröp på alla fyra uppför en jätte hal backe.. Kanske!

Hade så bra :) / Yours truly Evelina


I'M SO EXITED

nästa vecka ska vi redovisa vårat projekt. hoppas verkligen vi hinner få ihop allting, känner att det ligger otroligt mycket stress i de just nu. det är en modevisning som representerar 50, 60, 70, 80, 90, 2000-tal och framtid. våra modeller is bringing sexy back. GRR



Glada tankar

Hello there studs :D Jag har fått ont i en höft.. har lite funderingar på vad de kan vara för fel!? Höftinflamation (som alla pensionärer får) eller kanske överansträgning.... HA! Det är nog ingen risk :p Jag har förmodligen bara legat konstigt när jag sovit!

Satt idag på skolan och kollade på alla bilder sedan jag var i Greece med tjejorna mina i somras, och man lämnar alltid datorn med ett leende på läpparna efter att man kollat på dom :)

    

 
  

 


Don't worry, be happy! / Evelina


Turkey, turkey

Nu är det exaaakt på dagen två månader kvar tills vi drar till turkey-land :D jag längtar såå!! Daamn alltså va vi ska röja, party 24/7  ;)


image178
















So long people, sees!! / Evelina

friday i'm in love

sådär, min fredag i bilder:

eftersom gabbie hade sailortema på sin födelsedagsförfest så målade emelie sailorinspirerade saker på våra kroppar. maja vill också visa att hon går på gym ;)

hade många kort på malin på min kamera. kanske är hon något av en linslus eller så är det för att hon är så snygg och fastnar som en smäck
the whole club was lookin at her, she hit the flo, next thing you know, maja got low low low low low low low low

allsång: "ohh romeo, where do you have you're juliet?"

vi åkte till stadshuset

SLUT.


. . .

snart kommer lite bilder från helgen. so hang on

Get It Girl

....och nu kliver vi in i dimman
image155

Hejhejhejhej

Idag ska jag studera stjärten av mig, bara för att jag inte ska behöva plugga nåååt i morrn!! För då är det en viss Gabriella som fyller åår :D Så då blir de partaj av, igen.. Still I can't wait  ;) Och kanske man hinner med en frisyr-visning också? Skulle dock inte tro det.....

Jag var hos tandläkaren idag, och gissa vad... jag hade början till TIO HÅL!!! :O Jag hade det på känn.. Fast jag äär flitig när jag borstar mina små gaddar, och fast jag gör det två gånger om dagen! Men som tur var så var det bara bööörjan till hål, så det äär ju inte hål än. Tandläkaren sa att om ja slutade äta så mycket söt-saker så skulle det behöva bli någon lagning. Tuur! Detta är början på mitt nya liv, så fort jag ser alla goda kakor och godisbitar och liknande så ska jag tänka på den illaluktande tandläkaren på een gång (hon måste ha varit rökare, med tanke på hennes andedräkt), och hålla mig borta från frestelserna.

image154
Bjuder på denna blid på mig och söt-bloggarn min :) (som btw inte har några fel alls på sina tänder...)

Jaja.. Have it nice folket! / Evelina

..and I could write a song a hundred miles long

image153

good life

varför snöar det nu?? det är inge roligt när man bara vill ha sooommaaaar

nåja. i helgen har jag varit i stockholm lite kalas och shopping. i min släkt är det nämligen många mars och aprilbarn. utöver det här har jag bara fått lägga all min energi på adam som är så full av energi så man undrar vart han får allting ifrån... när man kommer dit får man pröva på inlines, handboll, lasergames, himlarns massa data och tevespel och så vidare. men han är bra söt :) målet med resan var lite att hitta en studentklänning, och det gjorde jag :)) så nu är allt klappat och klart inför studenten så nu får den bara komma!


idag fundilerade jag och mina innebandyvänner på en lagfest. den förra var ju rolig men den här gången hoppas vi på fler partysugna timråIC själar!! och att ingen ska stjäla amandas yxa förstås ;)



sommartider, hej

Sailor here I come

Jag är sååå avundsjuk på såå många av mina nära och kära:Isabelle och Linnéa är i just i detta nu i LA och lever fetloppan.. Kristin ska på trosdag få åka tillsammans med sin familj (inklusive min syster) till NY! Själv ska jag sitta kvar här hemma i lilla Timrå/Sunsdsvall och ha tråkigt :( Världen är så orättvis..

På fredag blir det tema/födelsedags fest hemma hos allas våran älskade Gabriella :D Nått kul att se fram emot i alla fall. Jag ska vara mest sailor av alla, trust me!

Hade fint så länge! Hörs och ses, jag är en mes / Evelina


Helgen slut igen!

Hallådär!

Min helg har varit full av händelser, från utgång i fredags, alkoholister och tandlösa kärringar i uppsala och till fin i håret, sura tjejer och grinande bäbisar i en y-buss... Men jag är faktiskt ritkigt nöjd med min helg ändå! Här är lite bilder från utgången i fredags, tusen tack mallaballa och alla andra :D

image133image135image137image140image138image139image141image134

Nu ska jag sova super skönt ändå till halv sju i morrn... :/ Men men, sov gott o vakna torrt! / Evelina

torsdag

aloha. idag har inte inte varit någon malin-dag direkt. det är så mycket som gått emot mig. jättetidigt imorse åkte anton iväg och kommer inte hem förens 24 april. när jag väl klivit upp skyndade jag mig världsmycket till skolan för en endaste liten lektion, och då var fröken enith sjuk såklart. skulle in till stan och eleganten och hämta min balklänning som äntligen hade kommit.. trodde jag hade gått upp mycket i vikt när mamma försökte klämma igen 3 centimeter för liten klänning??? men boven i det här dramat var lite tur i oturen storleken på klänningen!! de hade minsann lyckats få hit fel storlek, och tur för mig att vi har bal lite senare på "sommaren" så jag hinner få en ny..


hoppas ni får en dag med lite mer flow /malin

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...

Student och så..

Det provas stdent-mössor, folk går runt i studenttröjor, bal-planer och guldkotts-planer smids. Stämningen bara skriiker att studenten närmar sig :D Jag LÄNGTAR!!!

Ikväll ska jag jobba järnet, och i morrn blir de partaj! Ska bli riktigt skoj :) Och sedan på lördag så blir det en snabb-visit till sthlm så mitt kära hår blir fixat, it's needy now..!

I morrn ska ja shaka till den här dängan, hihihi.. Hittade inte den riktiga videon :/



Ses i vimlet / Evelina


. . .

tjabba! varför är man så dum jämt och sitter med vartenda plugg enda tills sista minut? den här veckan har jag haft nånting varje dag.. igår var det rättskunskapen och satt såklart kvällen innan. idag var det internationell ekonomi vi skulle redovisa, gjorde det timmen innan. imorgon har jag nationella och det sitter jag med nu. men ibland räcker ju dumheten till betyg ändå! man blir ju så motiverad när det är nånting roligt som väntar... colombias resurser, bodelning, big bang, en obekväm sanning och bla bla bla.

kan visa nånting gott jag åt på lovet! evelina och malins tårta! malins specialitet: en kladdkaka ;)
image132

Pluugg....

Heheheejj! Så sjukt mkt i skolan nu :/ supertråkigt...! Men som den tappre person jag är så biter jag ihop och pluggar o pluggar o pluggar..... Vi fick våra studentmössor och de andra grejorna i vi hade beställt i går :D Såå skoj!!

Vi har också bollat lite ideér på skolan idag om hur vi ska lösa det här med allt festande sista veckan.. Så vi hade tänkt att lösa allt detta med att sätta upp två husvagnar på parkeringen utanför ishallen! Vad tror ni om de gott folk? Jag tkr de låter hel-festligt :D Nära och bra! Åsså behöver vi ju inte känna dåligt samvete för att vi kommer inklampande mitt i natten hemma heller, vi åker ju bara till husvagnen och deckar där! Peeerfekt, hihi

image131


Jag längtar verkligen nu.. Känns så långt bort, men så säger de bara swisch så är man väl där antar jag :) Åter till studerandet... Pussar o kramar, skriker o jamar / Eveliiina

nu var det bra längesen..

tror det är dags för femman. here it comes


RSS 2.0