ÄNTLIGEN!

Åååe, nu har jag äntligen hittat mina vinterstövlar :D Jag har verkligen letat och nästan fått panik när jag inte hittat några, hade t.o.m. börjat ge upp lite vid det här laget. Jag blev nu så fantastiskt lycklig!! Dom var inte direkt dom dyraste jag
provat i min febrila jakt på dom perfekt stävlarna heller, och ännu konstigare: Jag hittade dom på DNA!? Har aldrig hittat
ett par skor i den butiken tidigare, I´m a bit chocked. Jag passade även på att köpa ett par helt vanliga svarta uggs, älskar verkligen uggs :) Dom absolut skönaste skorna ever.


Just nu sitter jag i Hannas lägenhet och väntar på att hon ska komma hem från sin träning, har liksom blivit lite halvt inneboende här sen jag började jobba på Olearys. Väldigt snällt av Hannis-Pannis!

Fast jag längtar dock tills min blivande lägenhet är tom och jaag får komma in i den med miina grejer!! Hur svårt kan det vara att flytta in med killen sin liksom? Man tkr att det borde gå fortare än tre månader.. Jajajaa, den första november är den min anyhow :D 

Have a nice evening alla 20, SMEK / Evelina


pics



resten finns som vanligt på pixboxen.. nu ska jag göra mig ordning för att äntligen åka o träffa MAJAA!!!

och btw, säger även grattis till min saknade vän Frida som fyller hela 19 år idag! Hoppas Oslo tar väl hand om henne :)


m says många grattis och välkommen hem


idag tänkte jag bara dela ut några grattis. först grattis till alexandra som äntligen tagit körkort. jag kommer få taxi till varje träning. andra grattis till påsen som förlovat sig. var några veckor sedan men fick reda på det igår. roligt och grattis :) också grattis till big sister som firar ett år med jocke idag.



VÄLKOMMNAR också the third M hem! de andra m:en och alla andra har saknat henne. roligt att höra vad hon nu kan lära mig om egypten, israel och alla andra ställen jag inte varit. hon har nu på endast två veckor besökt fler ställen jag någonsin varit i, i hela mitt liv. varför är jag avis och varför kommer gratiskryssningar gömma sig hela MITT liv? malins now says goodnight med tankar om typ utlandet. värme. bad. soool.

polis o fest

vaknade idag av att polisen ringde, hjärtat hoppade ett slag.. tänkte vad har jag gjort nu? men det var bara en vänlig själ som hittat min börs som jag inte ens visste att jag tappat bort! fredagens utgång började med en mysig förfest hos johanna ute på alnö för att sedan fortsätta på aveny, konstig kväll som avslutades i gabbies säng med pommes och lite sex and the city! thanks babe :)

hela lördagen gick jag som ett ufo och var trött men efter vi tryckt i oss en pizza på kuben gick vi och började förfesta hos mikey. mkt trevlig kväll med lite singstar, lek, arabiska natt, PEZ, twister o limbo (som jag vann=stolt). mötte sedan upp tjejerna på stads och avslutade med subway! great night helt enkelt. idag var jag på jobbet i fem minuter, tydligen var båten redan klar så jag behövdes inte så då blev det en hyrfilm o godis istället :)

blir inga bilder förrän jag fått maaaaat, see ya /palo

Mysis

Hoolaa!

Jag syns inte till så mycket här, vet inte vad det tagit åt mig men jag känner liksom ingen inspiration! Måste försöka bättra mig, låta inspirationen och motivationen flööda :)

Just för tillfället sitter jag och dricker varm choklad och kollar idol med pappa (mamma är på mallis) , känns som att det är sjukt många fler som är duktiga i år än det varit tidigare år, I Likees!

I helgen ska jag jobba lite, gå ut lite och umgås lite med nära och kära :) Känner på mig att det kommer att bli en bra helg!




Ha det såå bra tills nästa gång! Kisses and hugs / Yours truly Evelina

Picknick

Igår var en mysig dag, jag o min andra hälft Evis bestämde oss för att packa picknickkorgen med varm oboy, baguetter och lite bärry för att sen åka ut till Åstön och fika där. Var jättevarmt ute så bland en massa myror och en död humla satte vi oss på klipporna. Senare på kvällen blev det fika på folkets hus med söråkers flickorna och lite idoltittande :) Älskar ledighet!



Veckorna går otroligt fort och snart är det helg igen! Då vankas det intlyttningsfest hos min lille vän mikey-pikey som jag ser fram emot mkt! Var allt för länge sedan man såg till han och resten av mupparna. Sthlm-bilder finns på min pixis! /Palo

henrikssons version

hm. stockholm är både bra och dåligt har jag nu lärt mig. men mest bra. speciellt när coldplay är där. då är det mycket mer än bra. DOM är nog bäst :) jag blev lite förvånad över konserten ändå. tårögd till fix you, sångfågel till lovers in japan, men min favorit från konserten vart ändå the hardest part. hardest part med endast chris och piano, mm-m!

mer än det kan jag bara säga att det var en jättemysig och rolig liten weekend i sthlm. shoppade av min sommarlön för första gången, träffade mina söta kusiner, åt god mat, stressade till tåg och så vidare....

för övrigt har jag nu börjat mitt nya jobb på riktigt. tror att det går bra. fick börja min vecka med att vara ledig men nu är det fyra dagars jobb som gäller. nu har vi också börjat matcha på innebandyn. spelade DM-match i helgen som vi inte ska tala om. tänk er den dagen jag vågar börja skriva resultat på bloggen :D nästa match är på torsdag så vi håller tummarna för det. gör det ni med. tack på förhand


dålig plats tänker ni. bra säger vi. ibland kunde vi nästan tillochmed ta på chris rakade huvud. det ni!

Chris Martin is the shit

Trippen till Sthlm var hur mysig o rolig som helst. Onsdag- tripp ner, shopping på stan, vi såg en kändis (pumba satt i en lampa mitt på stan :o ). På kvällen blev det bubbelpool o champagne på Evis syrras altan.

Törsda- Mötte resten av tjejerna, svullade pizza på pizzahut, lagade mat, drack lite o sen COLDPLAY!! Som för övrigt var hur bra som helst! Helt överlägsen. Efter konserten vandrade vi runt på stan och Malin o Hanna lekte på rymmen och sprang ifrån oss.

Friday- Tog en sovmorgon, shopping hela dan, jag o gabbie blev övertrötta och provade fula saker på hm och skrattade åt allt, åt got kinamat, hem o förfesta. Resten av kvällen blev dock itne så lyckad. 23 på de flesta ställen och på ett tyckte vakten att Kristin var för full så vi kom inte in.. (Fyra glas vin var ALLDELES för mkt för han, jävla stockholmare fel o säga att vi inte passade in där). Detta trodde jag aldrig jag skulle säga men; Tacka vet jag Sundsvalls uteliv o vakter.

Lörday- Tågresa hem som jag sov mig igenom. Innan dess fick vi kuta genom centralen för vi märkte tio min innan tåget skulle gå att vi var på fel spår. Opsi.

Sitter på jobbet nu så bilder o videos kommer kanske ikväll eller en annan dag. Snodde Gabbies så länge! Men en underbar weekend var det iaf, tack tjejer :) Detta var Palos version av Sthlm, förhoppningsvis får vi höra Henrikssons o Högstedts också!


Sthlm och en bit Maja

Rosévinet är nedpackat, biljetterna med. Resten har jag säkert glömt! Borde väl gå o lägga mig nu, Evis och pappa Lennart kommer halv åtta och hämtar upp mig. Ska bli så skönt att åka iväg en sväng, om så bara till Stockholm. En mysig tripp kommer det bli :)

Vår lilla Maja har visat livstecken och det går verkligen ingen nöd på henne :) Azamara tar hand om henne och det känns betryggande! Känner dock att jag saknar hon en bit :)


Och med det säger jag GODNATT! Hörs efter vi varit och levt rövare i Sthlm :) /MallaPalla

feels like

idag
gjorde jag min första dag på jobbet. det gick bra. nu sitter jag och är jättetrött och förstår varför mamma alltid somnar före tio. jag kanske förstår hur det är att vara vuxen. nästa gång jag är med mina vänner ska vi bara prata trädlöst bredband, ICA-bank och jobb. ungefär. fast det gör vi redan...

och
på onsdag åker vi tidigt till sthlm och kommer inte hem förens på lördag. långhelg med start på en onsdag. weiwi, det blir lite shopping, mys, feest och sist men absolut inte minst COLDPLAY torsdag. trots ett fullsatt globen är det inte många som fattar vad det är jag ska på. vilka vet inte vilka coldplay är: äldre människor, typ dom jag hänger med... nuförtiden... på jobbet. kanske inte är så vuxen ändå.
äh. nighty /malin


friday saturday

Är såå skönt att vakna på helgerna och inte känna att man är bakis! Har ju en förmåga att bli det, men inte nu för det blev en väldigt nykter helg. Patrik 1,5 var verkligen hur bra som helst. Vi var alla alldeles salig över den :) Vi skrattade oss genom hela filmen. En liten skvätt av tårar kom för endel av oss. Tror jag.


Inte ofta man är på folkets hus i Söråker men hela lördagen spenderades där. Kikade på filiokus fredrik med småkusinerna, åt god grekisk buffé med dom o mama, satt ute i dunjacka och filt och såg mamma mia (super bra film även den). Åkte hem vid tolv efter att de vuxna shakat ass på dansgolvet. Kristin o Emelie fick underhålla mig :) Får ångest av att jag inte far o söker mer jobb men det är ju så skönt att vara hemma också. Nästa vecka får det bli. Efter vi varit och gjort Sthlm osäkert ;)

Gnatt /Malin Pä

världens bästa låt


som jag snart.. åh.. på torsdag!!!!!

han är vår man

Nu är den lilla storasystern utflyttad vilket betyder att jag har en hel övervåning för mig själv. Både skönt och lite tråkigt tkr Malla. Mest skönt för nu har hon en sängplats i stan!! I helgen blir det väldigt lugnt, bio båda dagarna. Ikväll med sina käresta på patrik 1,5 och imorgon på mamma mia med självaste mamma mia. Utomhusbio=lusekoftan på annars blire kallt.

hans konsert var och kommer förmodligen bli det bästa jag sett in my whole life. helt överlägsen han är karl.


Dags att kamma luggen /Palo


jag vill också


SÄGA GRATTIS TILL VÅRAN LILLA PARTYPINGLA SOM IDAG BLIVIT 19-ÅR



vin eller öl?.. öl eller vin?
vi får fira MAJA med en hejdundrande fest när hon kommer hem från roligheterna hon ska ut på nu..
GRATTIS igen och.....we will miss you /mh

ingen vanlig dag


DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MAJAS FÖDELSEDAG!!!


HIPP HIPP HURRA HURRA SÄGER VI OCH DANSAR PÅ BAREN


 

For you i bleed myself dry..

Idag har varit en riktigt slödag. Satt uppe halva natten igår med sällskap av maja malin o evis igår och planerade lite feeezt. Får höra med resten av gangbanget imorgon på beas middag om vad dom säger sen får dom som ska vara inblandade vänta o vänta ;)

Nu är det icket långt kvar tills vi sjunger ut: Look how they shine for you!!



Snart väntar sängen men först lite scrubs /Palo

pickalurven, det klias...

tur att vi umgås så mycket så vi alltid har samma saker att berätta om.. amandas kräftskiva var som malin sagt, tequila, bad och kräftor. som jag skulle säga: HUR ROLIGT SOM HELST.

det hela började lite dåligt när maja och jag inte lyckades hitta stugan. efter ungefär en timmes letande fick värdinnan och hennes pojke springa i svarta skogen för att hitta oss. det låg verkligen ute i ingenstans. kvällen fortsatte på och vi hade det mysigt, trevligt och roligt all night long. jag låter bilderna tala för resten:

    

 

jag märker att maja var lite av en linslus eller favorit eftersom minst hälften av alla bilder är på henne. ;)
1. maja trodde det var maskerad, därför kom hon som världens största kräfta. 2. tequlia-race 3. amanda och olle styrde upp lite allsång. 4. badade lite. 5. dom söta tjejerna. 6. dom fula tjejerna. 7. amanda fyllde år, tror maja kör en *ReMIx twothousandandeight* ;)

nu ska jag kila iväg till jobbet. ikväll ska jag ut till den andra storskogen jag brukar hänga i, där hölo bor ;) hejdå/malin hå

segertåget

Gårdagskvällen blev hur lyckad som helst! Satt ute och trotsade kylan i stora dunjackor, mössor och inlindad i filtar. Tequila-shottarna hjälpte också till med värmen lite. Snabb sammanfattning av kvällen: kräftor, kyla, tequila, tunn-badning, blött hår, kladdkaka, skratt, segertåget på repeat. Love my girls! 

Eftersom det inte funkar just nu att ladda upp bilder får ni kika hääär om ni är intresserad! Verkar inte som det blir något jobb i veckan för boss Stefan har icket hört av sig. Skönt säger Malla som ska sova hela veckan och umgås med sina vänner.

Detta måst vi göra om!! /Palo

kvällens

jag är alltid sist med det senaste, men som malla sagt så är det kräftskiva i amandas stuga ikväll. jag hoppas att det blir fint väder så vi kan sitta ute hela kvällen och kanske till och med ta oss ett dopp. jag hoppas också att MALLA dricker med oss alla när vi sjunger "helan gåååår", och inte tar bilen ;) jag hoppas att vi får en rolig kväll, men det slår aldrig fel med mina tjejer.


så på med partyhatten.. och.. FULLT ÖS

feeest!

Ikväll ska vi vi fira Amanda som blivit så stor som 19 år! Blir lite kräftor, lite fest och kanske bad..? Ska till hennes stuga iaf i Gussjö, och av erfarenhet från tidigare år vi varit där kommer det nog bli hur mysigt som helst :) Grattis vår lilla vän!



Måste också säga grattis eftersom både Evelina och Amanda fått lägenhet inne stan. Mkt roligt! Men funderar lite hur det ska gå nu när inte Evis och jag bor fem minuter från varandra :( Får väldgästa hon. VARJE dag. Syster flyttar även ut imorgon till en lägenhet inne i stan och lille Bea har tagit sitt pick och pack och stuckit till Ö-sund. Vem prövar på vuxenlivet nästa gång? Jag gissar på... Sanna :)

Måste packa, inte glömma kräftorna /Palo

the rhythm is calling me


ett smakprov..



resten får ni kika på i min pixbox..

/Palo

helgen

Måndag igen vilket betyder ny arbetsvecka, men med en förkylning i kroppen känner jag på mig att den kommer gå sakta.. fredagen och lördagen var hur roliga som helst och det har jag mitt sällskap att tacka för! kräftskivan hos victor i lördags började rätt lugnt men slutade i ett fylleslag. pojkarna hade dukat upp så fint med långbord och blev förvånad själv att jag tyckte om kräftor!! *stolt* kvällen fortsatte med shottar, lite lek, charader, skateboard-åkning och ett antal shottar till. fick skjuts hem vid fem, efter att jag sovit en stund i soffan :)  

Bilder kommer ikväll efter jobbet om jag inte är för trött! Ciaoo bellos /Malin Pä  




första september

första september

nu har det hänt mycket de senaste dagarna. vi välkommnade helgen med att käka jättegoood mat och billig öl på holmö brygga, sen festade vi vidare på oscar. jag vet inte om mina vänner har så mycket minne av kvällen, därför tänkte jag påminna dem med lite bilder så småningom ;) på lördagen var det kräftskiva hos viktor i söråker, det var roligt så länge jag var med

anton har kommit hem från en vecka i tjeckien och jag har bara varit glad över att se honom. på söndagen inventerade vi hela butiken ute i bergeforsen. OCH tack för den tiden, för nu har jag fått ett nytt jobb :D jag byter till konkurrenten som du hittar i söråker

nu ska jag åka till stockholm och träffa kusinerna och shoppa upp lite pengar. hejdå mina vänner /malin h

RSS 2.0