Haalleo

I förrgår ringde de på min telefon och när jag svarar så är de en suuper ljus röst som säger att han heter Anton och att han bor inne i stan och att han har byggt en liten koja där. Jag tänkte på en gång, men busring till nån annan jävla snorunge. Sedan fortsätter den super ljusa rösten att förklara att han skulle gå ut och kolla till sin koja tidigare samma dag och att han då hittade en plånbok där det fanns kort som det stog Evelina Högstedt på.
Hoppsan tänkte jag.
"Saknar du din plånbok?" frågar han snällt. 
"Ja, det gör jag faktiskt" sa jag och skäämdes över mina tidigare tankar om denna söta pojke.

Han gav mig adressen och jag fick åka in och hämta plånboken dagen efter, dags att sluta vara så enoormt slarvig kanske? Kanske....... Anton är åtta år och bor på södra järnvägsgatan. Han är den absoluit sötaste åtta-åring jag någonsin träffat!! Tusen tack Anton.. Haha..

I helgen har jag fullt upp, det är jobba hela dagen och kvällen i morrn, projektplansplanering och myskväll med tjejerna här hemma på lördag och plugg heeela söndag. Och helgen kommer tyvärr gå precis lika fort som alla andra helger! Det suger  balle som snickarn så fint brukar säga!

Hade super kära läsare / Evelainen

Boooring

Hejja! Försöker febrilt komma på nått bra att skriva om, men jag kommer inte på nått bra alls! Har jag så tråkigt liv? Alltså visst.. jag kan prata om studenten, hur de va att jobba ikväll, att timrå vann, att jag snart ska sätta in extensions i mitt korta fula hår, att mina vänner ljuger.. Men inget känns så storslaget som jag vill att de ska kännas! Hmm.. Antar att de är lika bra att bara ge upp. En annan dag kommer den där känslan komma, och ajg kommer att veta precis vad jag ska skriva om! :)

image130

Hahahaha.. kolla Amanda i bakgrunden :p (apropå ingenting....)

Hade super hurrni / Evelina

åldersnoja??

nu var det typ hur länge sen som helst jag skrev ett inlägg här. ett sånt här med text alltså. men jag har liksom inte haft tid. det har hänt så mycket roligt.. .......................... ungefär det här:
- fest i tordags
- fest i fredags
ser ni vad jag har haft fullt upp?

jag fick en massa fina presenter av mina kära vänner. tack ännu en gång för dom, som tack fick dom god mat och en rolig fest! hoppas den var rolig iallafall?

jag har inte så mycket att skriva.. en liten nyhet är ju att jag har blitt mörkhåret. känner mig naturlig. sist jag var naturlig var i ganska liten ålder. kolla här:
jag ställer mig frågan VARFÖR jag inte ser ut att åldras sen NIAN? jamena kolla skillnaden ante, nikke och jeppe i bakgrunden? ni ser också att jag hade glasögon på den tiden, nu använder jag bara linser ;) och det här måste vara vad en del kallar min svartrockar period? eller?


Blueberry-ass

Bränt hår är nog den äckligaste lukten ever! Jag har badat med ljus på kanten av badkaret, och mitt hår började brinna!! Blev dock ingen större skada.. hoppas jag.. :/

Fick fina paket i helgen :) blev superglad! Jag älskar att fylla år!!
 
En annan sak jag fick under helgens bravader var ett blåmärke meellan skinkorna! Hur fan lyckas man?? haha.. Men det är faktiskt inte som de låter, jag ramlade i en trappa och studsade på min stackars lilla stjärt flera trappsteg ner.. pain! Fick även blåmärken på foten och armen av detta fall, smidigheten märks verkligen! Jaag tror jag kommer att vinna vighetstävlingen, heelt klart!

Nu ha ja inge mer roligt att berätta så vi hörs folket! / Evelina


EVELINA

va é de för en dag? va é de för en dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är ju evelinas födelsedag, hurra hurra hurra! snyggingen våran blir 19 bast idag!! ;) GRATTIS

image128

från torsdag


image119
image120
image121
image122
image124
image126
image127

Pepp :D

Ååh, vad jag längtar till ikväll och i morrn och lördag :D Det kommer bli såå roligt, jag känner mig lite som Lionel Richie i "All night linog", jag vill bara dra på mig skinnbyxorna och shaka loss.....


Ses i dimman......./ Evelina

Ursäkta?



C: Jag är med barn, måste beställa tid för abort..

M: Äh, det är ingen fara den är snart borta!



Hahah, stackars flicka! Tur att jaag inte har några vänner som skulle säga så.........................

Dags att börja stretcha...?

Jaa, ja.. Mitt självförtroende sjönk när jag såg mig själv på bilderna, men jag kommer igen ;)


     


Ni får ursäkta den sena timmen! Sov gott nu folket :) / Er Evelina


Snackstallrikar och lastgubbar :)

Tjenahej! Idag har jag och mina media-vänner varit på Midlanda och knäppt kort och frysit tårna av oss.. De va intressant, fast de va synd på fotogen-lukten som satte sig i kläderna. Sanna och Toivo fick vara brandmän och jag och Simon fick vara lastgubbar med självlysande jackor :D so much fun.. haha

Igår va jag på Oleary's och kollade på hockey med några vänner, de va mkt goda snackstallrikar.. Jag veet att det kan verka lite seriöst av mig att åka in och kolla på hockey sådär, men eftersom vi nästan bara var tjejer så blev de mest prat och inte så mycke tittande va matchen :)

Kommer ut med viga bilder senare så Majken blir nöjd! Hoppas ni inte glömmer att gratta Malin håå idag :D

Hare såå bra så länge / Evelina 

HURRAA!!!


Idag fyller en av världens bästa Malin:ar år, nämligen Malin Henriksson MIN blogg-polare ;D Så jag säger bara
 GRATTIS STUMPAN!!


image112

Hon är mörkhårig nu också, gulligt värre :)

GOD KVÄLL

maja, let the game begin!!!!! jag kommer bli vigare än självaste ***** *********... pekar aldrig ut nån i den här bloggen. okejdå, bara dom jag känner. ;)

iallafall har jag märkt en sak.. vi är lite olika när vi skriver min bloggpartner evelina och jag.. så om du nån gång tvekar på vem det är som skriver så lär er detta: evis använder sina slutklämmar på engelska, och jag använder inga VERSALER.

nä nu måste jag hoppa in i duschen innan mina fina hår på huvudet försvinner. hej då /malle

Damn!!

Nu ska vi bli viga som Faen!! Min och blogg-malins bloggarvän Maja har nämligen utmanat oss om att bli så viga som möjligt, den som blir vigast får äran att vara vigast......... Känns som en stor utmaning eftersom jag veet att både jag och Malin hå är lika smidiga som kylskåp, men vi har som fördel att Maja inte är nå mkt vigare. Det kommer att bli en tuff men förhoppningsvis rättvis fajt!

Följ den kära vänner, DO IT!


Puss och godnatt, jag hatar min katt.. / Evelina

image111

Lonely..

Hej.
 Alla mina vänner sitter nu hemma hos Patricia och myser och kollar på schlager (Björn) och har det superbra.. Själv sitter jag hemma alldeles ensam, nyss hemkommen från mitt jobb, vilket alltså betyder att jag både missat Björn ooch schlager.. BUHU! Jag luktar dessutom kaffe och är lökig och har ont i fötterna :( Det är lite synd om mig.. Tur att en tredagars väntar nästa helg med myycke sprit och glada vänner! Och tur att jag faktiskt fyller år om precis en vecka!

image110

Alot of love to you all / Eveliiina

Saladfingers, episode 4


marsbarn


 
image109

den här snyggingen är våran vän alexandra och
 idag säger vi GRATTIS TILL HENNE SOM BLIR 19-ÅRINGEN IDAG!! GRATTIS GRATTIS!!

och jag glömde visst linnsan, säger GRATTIS till henne som blev stortjejen igår!!
hoppas du läser dehär bara ;)

Birthdays :)

Nu är de super många födelsedagar på gång, så nu kommer de bli super mkt tårta också! Mmmm.. Vem orkar bry sig om tänderna när det är fördelsdagar? (inte jag) ;)

Först i morgon fredag så fyller min äälskade classmate Alexandra år, sedan på tisdag  så är de min käära blogg-kompis Malin som fyller år, GRATTIS kära vänner :D

Och sedan på lördag, sist men absolut inte minst så fyller JAG år!! Wiie, hela nitton åår....... Tråkig ålder, varken byxmyndig, myndig eller sprithandlingstillåten, men jag är super glad ändå! Så denna vecka kommer att bli fylld av sång och glädje, blommor och blad!  (presenter?)

Hoppas ni får en lika lycklig vecka som vi kommer att få dear readers :) Nu ska jag sova för jag är helt slut efter att ha degat hemma hos Malin pe hela kvällen lång... Det tar verkligen på krafterna :p

Sov gott, igelkott / Evelina

Gott, gott sa gumman..

Heejdär!
Igår jobbade jag och åt en massa timråpuckar, muums! Nu ska jag åka till min syster och fika med moster och morbror med respektive, då jag kommer att äta tårta ooch paj med vaniljvisp, MUUUMS!! Jag älskar goda saker som tårta, paj och timråpuckar...

Men jag har börjat fått lite tvångs, jag börjar bli rädd om mina tänder. Tänk om jag får värsta hålen för att jag äter så söta saker varje dag (de blev varje dag på lovet också) och tänk om jag tappar dom när jag är typ 25 lr nått!? Fyyy va hemskt.. ska sluta äta sådär onyttigt nu, sista dagen idag! Sedan är det färdigätet, i alla fall på vardagarna :) på helgerna kommer jag aldrig kunna hålla mig.. :p


image108


Nu väntar pajen, ha en bra kväll aaalla underbara läsare! Själv ska jag ge lite kärlek ikväll till min älskade syster.........  / Yours truly Evelina

Soo be-a-utiful

Var bara tvungen att lägga ut denna videon..
Haha.. hoppsan Björn, a little bit too much..? Synd att de är så dålig bild



But I still like him / Evelinaa

måndag

imorse var jag irriterad. först och främst på det pissiga vädret som kom på typ en natt, och sedan på att jag kom för tidigt till skolan.. vi hade "tema" kl. nio och inte åtta. temat som ska handla om jämnställdhet.. men ur allting det dåliga måste det ju komma fram nånting bra också, nånting ännu bättre tillomed: vi har inte lektioner enda fram tills påsklovet!!! =D hur härligt är inte det???

okej jag måste vara lite ärlig och säga att vi måste vara på skolan ibland, MEN det är ändå hur skönt som helst! det var det roligaste jag hade att komma med idag.


och sådär från en sak till en annan. KENT konserten var hur bra som helst. tänk att dom spelade socker... och mannen i den vita hatten...... och vinternoll2... och ja.. alla låtar var mer än bra


 du är min älskling för du vågar vara rak, du är min älskling för du är precis så svag som jag.

bara en lite till rolig sak: ikväll ska vi ha träning med herrarna. det ska bli spännande :) ha............... hejdå

Sessorna

image101image102image103image104image105image107


Blev kankse inte så många roliga bilder, men det får duga :)
Varför jag ser ut som en vit slickad råtta på alla beror nog på min otroooligt vita foundation,
have to get a neeew one!!

/Eveliina

Saladfingers, episode 3


The day after yesterday

Halleeo :)

Idag är jag trött efter en lång ikväll igår! Men jag hade himla trevligt dock, förfest hos snälla malin h tillsammans med hennes snälla syster och systerns vänner, vidareåkning till kent på eon (som var mycket bra konsert), sedan förfest hos Johanna med några girlfriends och sedan blev det stan där vi mest bara irra runt. Hela kvällen slutade på BK:s. Trevlig kväll :) Tuusen tack för skjutsen överallt gullimalle!

Nu är det en tripp till söråker med daddy som gäller, och sedan måste jag studera.. igen..

Anywhoo så kommer jag med superroliga bilder senare idag! Som alltid ;)

Nu ska jag försöka skicka en tröja som jag sålt på tradera rätt, en tröja som jag skickat fel två ggr :/ haha.. sån är jag! Men nuu Maria ska du äntligen få den rätta tröjan!

Hare gött mina vänner / Eran Evelina

blä på sjukdomar

jag som hade hoppats på en sjuk-friperiod ett tag nu, men så icke. jag blir nästan bara sjuk när det är nånting som ska hända. när jag var yngre blev jag bara sjuk under cuper och resor och sånt där annat kul.. och nu är det ju liksom lov, med en massa jobb (som är förjävla roligt), men alltså, det är ju skönt o vara frisk.. det var det jag ville komma fram till. men, sjuk hit o sjuk dit, nog om det va!! tänkte ändå bli helt frisk tills imorgon.

inatt sov jag ungefär tolv hela timmar. somnade vid tolv och vaknade vid tolv. det var bra så jag fick sova av mig febran. senså gjorde jag nytta och städade i fyra timmar... jag vet, det tar tid när man är hängig. jag jobbade ändå, var ju trots allt bara fyra timmar. ville ju vara med älskling när jag kom hem men.. den här förkylningen vet ni.. det gick inte som jag ville! :( så jag fick vara med familjen! 

-akke i sthlm sommar07                             -snygga katter, halloween07 
image100image98

.. . . .  .på återseende /malin

Spes-barn

Min vän Malin (aka Snickarn) har något slags fel, jag kan inte direkt säga vad det beror på, men hon har alltid varit lite av ett ticks-barn.

För några dagar sen när vi satt i hennes säng och fipplade på datorn så la jag märke till en konstig sak hon gjorde med sina fingrar varje gång hon gjorde en paus i skrivandet. Hon höjde lillfingret på varje hand och lät sedan de andra fingrarna på samma hand följa efter, åsså gjorde hon ungefär tre såna sanbba rörelser innan hon började skriva igen. Otrligt störande som åskådare...

Malin har också haft ticks i näsan och i armarna, men jag gillar Malin ändå :) Hon är den bästa snickarn i hela världen! <3

Nu har jag ont i fötterna och jag luktar illa efter en lång, men trevlig, dag på jobbet! Så nu ska jag ta en snabb-dusch och sedan ska jag sova en myycket lång och behövlig skönhetssömn! Timrå vann ikväll btw, grattis....!

Sov gott, dröm vått ;) / Evelina

counting down the days

just vad jag gör. för vet ni allihopa som tar studenten i år? idag är det nämligen (bara!) 100 dagar kvar till studenten! ye ha


så.. över till mitt lov. jag är inte död utan jag lever ut det i något slags mönster, typ: jobb, anton, sova, jobb, anton, sova, jobb, lite mer jobb osv. jag ser mönstret
men ikväll har jag hunnit med att gå på träningen som slutade med att vi inte hade någon, så jag åkte till anton och åt nybakade bullar. mumma.. annars på lovet har det hänt extra något roligt, och det är att hanna kommit hem! vet ni vad glad jag är! en annan rolig grej som händer på lovet är att vi ska på kent.. fast det har evelina så duktigt redan berättat om, hon är alltid först med det senaste. ;)
nu har jag ingenting mer intressant att berätta om, om ni inte vill veta nått om mitt jobb? typ vilka tider jag jobbar och så?? verkligen superkul!

jag kan också berätta att min kompis evelina aldrig skulle kunna bli nunna, hon syndar på tok för mycket


nä ikväll blir det tidig säng, ska jobba morgon till fyra imorrn. so
goodnight
/malin

Kent och så :)

Har nu kommit hem från en mycket trevlig middag på innergården med mina käära föräldrar, thank ya dudes! Det va asgott också, kommer aldrig glömma den chokladiga efterrätten, mudcake på hallonspegel...........

Vad som hänt med min bloggarvän vet jag faktiskt inte, tror att hon har vääldigt mycket jobb nu bara!  Hoppas hon fortfarande lever.. :/

Har förresten blivit på bättre humör nu :D känner verkligen hur glädjen spirar inom mig (konstigt vad hormoner kan göra!)

Nu ska jag ladda inför kent med lite jobb och annat fram till på lördag, ska bli sååå roligt!! Med kent alltså... Så då blir det utgång, vilket betyder att ni får passa er för då kommer jag och snickarn att ragga jäärnet ;) yeah!


image97
"Hårdrock, fan va skönt...."



Pöka lugnt så länge / Evelina

Nunna?

Perfekta muffins, depp i sängen och hp är allt spännande som hänt i dag, och allt med trogna Malin pee vid min sida :) thanks honey!

Värdelöst snöoväder gjorde att de inte blev nån pulkåkning :( Jag ville...

Jag och bloggvännen Malin måste ta tag i utseendet på denna blogg! Den är otrooligt ful! Vi har lite planer på G men känner att vi inte riktigt fått till den där sista slutliga touchen.. Hoppas vi får till den snart bara :/

Funderar btw på att bli nunna, vad tror ni om de gott folk? Känns som de enda rätta för tillfället...

image95

Deppiga hälsningar / Evelina

SPORTLOV

Som jag skrivit tidigare så är Hanapana äntligen hemma, och idag fick vi ääntligen träffa henne också :D Fika på stan med tjejerna. Så himla skönt att ha henne nära igen! I morrn blir de grillning och pulkåkning här ute med the giirls (ovanligt att det är flickorna jag umgås med, Var Är Mannen?), fast bara om det blir fint väder vill säga, för vi har ju loov nu! Ska bli helmysigt

Nu kommer de främmande hem till oss som ska få gomidda som mammsen gjort! Kan knappt bärga mig tills jag får äääta!! Är döhungrig för tillfället.. Sedan får jag se om det kanske blir en tripp till majken ikväll :)

Måste också bara få tillägga hur skönt det faktiskt varit att få vara helt nykter en helg, en helg helt utan utgång! Känns totally right! Ska btw försöka sluta med mina töntiga ooch ständiga engelska små ord som jag alltid slutar meningarna med, vad är det liksom? haha.. Upptäckte det häromdagen när jag läste gamla inlägg.. Ska verkligen försöka sluta, loovar!

Mene... Hade så länge / Evelina


lördag

hej alla kära vänner och alla som jag inte känner! idag har jag varit i ljusdal hela dagen, ungefär. vi hade match mot laget med samma namn, och det gick inge vidare den här gången heller. domarna var partiska. man får inte skylla på dom men jag gör det ändå! vi förlorade med hela 9-1. hehe. men jag är stolt över mitt kära Timrå IC ändå, för det hr var sista matchen den här säsongen och vi klarade oss med STOR marginal från att bli sist.

kvällen ska vi (alla tjejerna) spendera ute i torsboda hos kristin. vi ska se melodifestivalen, eller som evelina gjort klart, björn gustavsson. s-såklart! jag tror det är första gången som hela skaran verkligen ska vara med, alla förutom beatrice som är och åker skidor i alperna!!



kan också ha varit dom fula tröjorna som gjorde att vi förlorade? dom luktade blä
vi tänkte först köra på hiphopper-stylen som alex visar, men vi kom på att vi skulle snubbla runt i våra egna shorts..

hejdå allihopa/malin hå

Saturday night fever

Har hittat mitt mönster till klänningen nu! Och ett super fint ljus-turkost (vet fortfarande inte hur de stavas) siden tyg :D Im so happy, Im so glad.....

En av alla mina tjejvänner ska inte vara med ikväll (Majken), för hon gillar inte schlager. Inte ens Björn verkade vara lockande nog för henne..  Såå, eftersom hon inte ska vara med så är det lite synd om henne, däärför bör ni besöka hennes blogg!! Den är superfin med ny design och allt ;) DO IT!

Nu ska jag äta våfflor hos farmor! Mumma de :)

Coolnes / Evelina


The maan

Wiiie, Biteline är ju bara föör gott.. Efter att jag fått avnjuta en heelkväll där med mina vänninor så känner jag mej riktigt nöjd med dagen :) Börjar känna att mina inlägg bara involverar mina tjejkompisar hela tiden.. Kan de vara så att det saknas en man i mitt liv? I guess he's coming to me soon, at least I hope so... haha

Jag har också avancerat på musclepumpen nu, idag hade jag nämligen dom näst lättaste vikterna! Känner redan hur musklerna sväller, ooh yess ;)

I morrn väntar Björn igen, snälla Kristin lät oss hålla till hemma hos henne :) blir nog rätt många vänninor då, funny ;D Björn är någon som håller mej igång mer än vanligt under veckorna, bara vetskapen av att Björn Gustafsson har ungefär en hel kvart för sig själv under melodiferstivalen varje lördag gör att jag får ännu ett snäppe energi! Han lyser upp hela min tillvaro för tillfället.. Sorgligt när det är slut på turnén! haha... 

image92



Nuu ska jag rösta på www.pemiro.blogspot.com på sundsvalls nyheter så dom blir sundsvalls bästa blogg! Gör de ni med :D 

 Sen ska ja sova, såå... Sleep well / Evelina

RSS 2.0