last day of november

..sen är det december, smarting! vi har städat in julen, bakat i bagastugan, tänt fösta ljuset i staken... men åh, är det inte julstämning så säg! och just nu ser vårat köksgolv ut som en enda stor julklapp, med massvis av klappar.. och inte en enda till mig! undra vad alla ger mig nu när det enda jag önskat mig är en hårtork?....... jag tror en hårtork

kvällen ska jag fortsätta med lite mer julklappning och SCRUBS! äntligen har jag fått 5:e säsongen och.. jag måste skratta! finns inget roligare, så ni vet! /malin h

Bakisdag...

...För vissa! Men icket för mig. Helgen sammanfattas: Kinamat, mys hos gabbie, bio (saw 4), matförgiftning. Kul o mysig helg förutom de sista! Ät aldrig på kinarestaurangen vid navet!! Nu har jag packat väskan för att åka o sova hos syster, hon är dock inte hemma så världens bästa film får underhålla mig igen, sex and the city såklart ;) Imorgon blir det roadtrip till Trondheim. 4:50 kommer min skjuts. Hur jag ska orka upp är frågan, kanske inte går o lägger mig alls! Kommer hem på tisdag, önskar mig själv lycka till på lägenhetsvisandet och jobbsökandet! /Malla

Killen jag vill ha!

Det är en sån här kille som gör min vardag ännu bättre.
Var bara tvungen att dela med mig av skönheten :) /Malla



shake it

Maja säger att vi på senaste tiden har lagt upp massa bilder på henne. Jag fortsätter bara för att hon verkar gillar det.


ett riktigt dansgolv innehåller BARA podd o majsan!!

HALO

här pratar malin som om att hon har ätit den godaste kladdkakan någonsin.. MEN, det har hon inte. MEN, det har maja och jag och jocke!


KOLLA GODINGARNA! mmm

Roliga tider

Förmodligen den:
*Roligaste
*Kallaste
*Fulaste
*Mysigaste
*Godaste (spec kladdkakan)
*Blötaste

KVÄLLEN PÅ LÄNGE



var denna, amanda fyllde hela 19 höstar!


Spöken hos Evis

Åter på plats på Östrand för jobb.. Bara några timmar sen åker jag o sover hos Evelina. Inatt sov vi också med varandra fast att hon var i stan och jag i skogen. Det ni! Evelina blev lite rädd när hon skulle sova och fick för sig att det var spöken hos sig så vi pratade en stund och lade sedan telefonerna vid kudden utan att lägga på. Hon tyckte det var tryggt att höra mina hostningar o nysningar hela natten (jag är förkyld). Hon är rolig den där Evis.

Längtar så mkt till julafton! Har börjat skriva önskelista och börjat planerat vad jag ska köpa till några. Älska juletid! Sen en vecka efter det är det nyår som vi fortfarande inte vet vad vi ska göra... Måste ta tag o fixa ihop en kväll som vi kan planera nått dödskul! OCH jag o malle har inte fått farit på vårt boda borg som vi tjatat på sen i somras. Kom igen flickor! Det är inte spott på golvena, jag lovar :) Let´s go!


/Malla

Goodbye

Sa hejdå till Frida idag.. Känns konstigt att vi inte ska se varandra på kanske fyra månader nu :O Och när hon väl kommer hem kommer jag inte känna igen henne. Hon kommer vara täckt av en brun färg. Nej! Svart menar jag.

Blev inge vidare planeringen av Norge idag men jag känner mig mer och mer säkrare på det! Att bo med tre pojkar kommer bli en stor utmaning, jag kanske till o med kommer förvandlas till en liten pojk när jag kommer hem! Vi ska på två lägenhetsvisningar på måndag och vi tar bilen ner=roadtrip! Kanske går runt o söker lite jobb då om jag får ihop ett bra CV :) Hoppas hoppas lägenhet 1 är stor. Ska få plats fyra madrasser/sängar, fyra datorer, tv, playstation o wi! Jag vet vad jag ska göra på mina lediga dagar iaf :) Ska bli en spelnörd som förr i tiden när jag satt o spelade the sims och backpacker dagarna i ända.

Och igen, HOPPAS HOPPAS jag får ett jobb där.. Känns som att det kan vara lite lättare där iaf om man bara vill! Kan ju inte vara kvar här i Sundsvall och vänta på att någon på jobbet ska gå o bli sjuk. Är till o med less på att sova nu. höhö.

Långt inlägg.. Bjuder på två bilder på två av mina nyblivna roomies! Åh så mkt skoj vi ska ha det :)



En sak till! Kommer sakna dig Frida :) Ta hand om er och njuuut av solen o värmen o ALLT! När du kommer hem är det vår och härliga tider! /Malla-mozart


vi hade fest


1: schubert&mozart 2: oskar, umabuma o krille 3: glade flicka 4: micke o empi 5: finbesök från timrå 6: emelie o hennes bäste vän.. sköja. 7: jag ville inte ha röde ögon 8: vera o jag 9: tre flickor 10: frida&wikmans pojken 11: emp, matte o jag 12: utanför stads, glad över att få gå hem 13: mobilnörd 14: glada barn för dom ska få mat 15: min vän o jag.

en liten mp1a-reuonion blev det allt :)

Nu ska jag jobba vidare. Imorgon väntas hejdåfika med frida o norgeprat med mikey o nån fler kanske. 
SES  /Malla

Lusekoftans land

Utgång, barnvakt, filmer, pepparkaksbak, mat. Kortfattad sammanfattning av helgen. Och nu är det söndag igen. Utgången i fredags var rolig, eller det var roligt hos Emelie med media+några fler men på stads var det liiite folk. På pepparkaksbaket blev jag less fort och fortsatte att minska degen genom att äta den.

Verkar som att nästa vecka sitter fyra pojks o en flicka i en bil på väg till Trondheim o kikar på lägenheter o landet. Jag är flickan. Så i januari/februari+några månader framöver om allt går som det vill eller om jag inte ångrar mig, är jag i lusekoftans land om ni vill mig nått.. Flickan är lite rädd :O Jag som är så hemmakär kommer sakna la familia o el amigos. MEN dom har lovat att ta hand om mig och jag kan alltid åka hem om jag vantrivs :) Snickargatan finns kvar. 

Bilder på kusiner, sis o söte kattungar som blivit stor.

 

jag som ville spela vinnarlåten

idag (IMORSE) förstog jag inte vad som gick fel, eller det gjorde jag. men det är, var, jag på tok för irriterad över för att dela. jag är aldrig aldrig dålig förlorare men idag trodde jag allt att jag skulle sura hela dagen........6-6 blidde matchen så halva kan jag väl sjunga med i.. eller nä, inte på humör. nästa gång vill jag spela den högt och lääänge! mi ladies?

på tal om allt annat. vad skönt det är att vara uppe och ha spelat en hel match innan klockan elva. och sedan inte ha nånting planerat utan bara åka hem... och somna framför teven. sedan bli bjuden på hemmagjort skrov av svärfar ante och kolla på en match som gick rikigt bra. då blev jag på humör igen! bra humör alltså

tror jag ska sova lite på det goda. godnatt  /malle

Its gonna be me, you, and the dance floor

Den 23 januari vill jag vara på hovet och höra denna ljuvliga stämma. Åh ge mig :) Bara fem dagar före min 20-års dag ju! Perfekta firandet skulle vara: jag+flickorna+Chris på ett dansgolv. Man fyller faktiskt bara 20 en gång.

Nu är det party igen. Ses på dansgolvet utan Chris. /Malla

sleeping beauty

Varje morgon.. eller.. förmiddag vaknar jag halv ett-ett. Då har ju hela dagen gått!! Imorgon ska jag kliva upp tidigt och göra någonting av dagen. Äsch, vem försöker jag lura? Sängen är min bäste vän just nu och jag ääälskar den. Fick sällskap här ute i skogen igår kväll, inatt o idag av Frida.. Det var mys :) Och hon lurade mig även på en utgång på fredag.. jag som skulle stanna hemma! Men en avskeds-utgång blir det iaf innan hon drar till Bali i tre månader och lämnar mig i kylan. Emelie, Umapuma och Micke var också på... GREEEÄÄÄÄT GANG!


hihi hejdå /Palomalin, kungen pulo, malla, malin, dessan... kärt barn har många namn.

jag ska bjuda på några gamla godingar

         

varenda gång jag kollar på alla tusentals bilder jag har från äldre tider måste jag skartta lite. kanske inte bilderna säger er nånting, men kolla bara hur vi såg ut :) gölliga som anton skulle stavat de!

1. anton och oskar läser frida 2. tre tjejer i vårat tält, 8an 3. jag, emelie, sanna o lelle. konfirmation ni ser 4. malle & alle i åttan kanske? 5. rooliga klassen, 9a 6. sebbe & rappe, tältning 8an 7. hehehhehehhe. sanna har slagit nästan på konfirmationsresa i ÅRE, don't kill me 8. antons konfirmation 9. ho-ho-hockeyfrilla, avslutning 9an 10. sanna gillar dom där mums-mumsen 11. tältning i 9an. alla barn lekte i skogen, förutom rappe och jeppe dom lekte på dass! moHA 12. sanna och kickis ständiga fajt


Mot december

Åh snart är det december och jag läängtar! Händer så mkt skoj framöver som advent, pepparkaksbak, massa utgångar och andra mysiga julgrejer. OCH det är bara fem veckor kvar till julafton som ska bli så mysigt med nästan hela släkten från mammas sida.

Till nyår har vi tjejer valt att inte fara till vemdalen. Kommer ändå inte bli lika kul som förra året, vi ska ha kul här på hemmaplan istället. HOPPAS HOPPAS HOPPAS inte det blir parmiddag bara. Nu när Maja bestämt sig för att fira i Sthlm så har jag inte ens henne som min plus-one.

Och i januari, om mitt liv ser ut precis så här som en arbetslös flicka på 19 år (då nästan 20 år), då packar jag storväskan och far till Norge någon månad. Men lång tid kvar dit. Nu ska vi bara njuta av novembers slut!


Snart blir det en ny sån här kväll :) /Malla

för en lång lång tid

Sitter o kikar på fotbollsgalan där självaste Håkan uppträdde. Och oj vad jag längtar tills den 12 februari när han kommer till stadshuset :) Då blir det drag kan jag lova och jag vet iaf två stycken trogna själar som vill stå där o hoppa med mig. Mike & Emp!



/Eder Malin

lördag söndag måndag

idag har den långhåriga malin klippt av sig skatboet till hår. vad jag hatar när det är slitet och vad jag älskar det nya! jag ser precis likedan ut nu fast kanske några centimeter kortare, men lenare. mittbenan är fortfarande lång, eftersom jag sparat den i flera månader.

igår spelade jag och laget match i hudik. vi förlorade med 5-1 men himlarns vad jämnt det var ett tag. och vad jag hatar att möta mammor med flera år av hamburgare om pmmes bakom sig som inte kan annat än att gnälla och tacklas. nästa gång tänkte lilla vi vinna!

i helgen har vi firat sanna som fyllt 19. förfesten med tacos, lite lekar och så var som vanligt roligast. kvällen slutade tidigt för min del, men jag tackar födelsedagsbarnet hjärtligt ändå! fler sånna kvällar, tack. nästa tjej att fylla år:bea!! kanske det blir en tripp till henne då? vi får se, vi får se

jag är glad att the man är tillbaka. jag vet att ni förstår mig

leva livet fritt o glatt

Alla turkietbilder kan jag kolla på om och om och oooom igen :)


när man glömmer passet
är det bra att man kan göra ett nytt


rosutdelning


pussutdelning


drink för en?


dinnertime


happy family?


partybuss


lek i poolen


två blonda flicks o en jocke


ps.. i love you.

och vi hade hur kul som helst..

ÄNTLIGEN! Hade grymt kul heela kvällen lång. Sanna bjöd på tacos, vi bjöd på oss själva och lite presenter. Hon blev glad flicka, vi med :) Lekte lekar, dansade hela långa kvällen på stads, mat på max och avslutade kvällen hemma hos evis. Somnade runt halv sex så man är lite trött idag. Men klart värt det!




1: hemma hos sanna 2: glad alex 3: jag o alex 4: födelsedagsbarnet 5: patt o mall 6: flickor 7: maja sveper 8: malin*2 9: alex o sannas present 10: malinar 11: malin o en maja 12: drinkdags 13: de två 14: ett försök till. 


Avslutar med denna bild :) partyflickor! /Malla

Varför...

...fick jag äran att omges av så snygga vänner? Men hey, dom passar mig.

Utan talang?

Igår hade jag mys med Frida & Emelie och oj vad jag älskar att vara med dom två :) Vi har så mysigt tillsammans. Vi firade Frida med att ge henne en fin-fin duschmössa (det är regnperiod på Bali, får inte bli blöt om skallen), en resedagbok och gissa & rita! Som vi spelade en gång under kvällen.. Behöver jag säga vem som förlorade? HATAR att jag fick mammas talang när det kommer till att rita. Eller vi har ingen talang alls kom jag på. Inte ens kunde jag rita en klädnypa och en visselpipa.


När jag tänker efter fick jag ingen talang alls. Isabelle fick mosters gener när det kommer till sång= sjunger wonderful. Jag är tondöv, kan inte sjunga ett rätt. Isabelle har alltid varit smart i skolan, jag vet inte ens vart världsdelarna ligger. Isabelle kan dansa, jag är stel som en pinne. Isabelle fick pappas gener när det kommer till att rita - jag fick som sagt... mammas. Det tackar man för.

ÄSCH vem bryr sig om talanger??? Jag fick iaf...... hmm...... tänker........ Det krulligaste håret. Efter pappa. WIE.

IKVÄLL peppar vi för fest. Jag är redan PEPP. /Malla- den utan talang

nåt för dom som KÄMPAR

åh malin är bra gullig. kämpar på och skriver, och jag & evelina skriver inte. men nu var det dags. redan gått en veckan sedan vi var spända över telefon om festen, redan gått en veckan sedan jag plockade den där brödvagnen på jobbet, redan... ja. mycket har hänt. på en vecka. anton har kommit hem, vi var haft en skitkul fest och sedan lyckats spela en match där i princip hela laget var bakisar. vilket visade sig i resultatet. OKej, jag väljer att säga att jag inte var bakis! ett dugg! men mer saker!! sanna fyllt år. tror igår, beroende på hur snabbt jag skriver. sett evis superfina lägenhet också. jobbat några timmar eller så. ja, det var nog allt.

i helgen ska vi fira sanna, med middag och utgång! jag och nisse i nyktert tillstånd så vi inte råkar ut för förra helgens matchupplevelser... MEN vi har kul ändå. sanna fyller bara 19 en gång och det ska firas, firas rejält! eller hur tjejer?

Ingen vanlig dag..

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!


Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat i en flaska champange
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas med jättelång låt!

GRATTIS GRATTIS LILLA BRUNA PARTYPINGLA!




Kalas :D

Jag är bjuden på kalas :D Älskar födelsedagar, speciellt mina vänners och speciellt min egen då. Men imorgon är det Sannas tur att fylla 19 och på lördag ska vi fira henne! På hennes 18-års firande hade vi skitkul på förfesten och vi alla hade sett fram emot att se Björn Rosenström på parken.. Men han ville aldrig börja spela så efter lång väntan bestämde sig jag o några till för att åka in på krogen istället. Vilket var dumt.

Men i år då jäklars blir det ingen väntan på Björn, utan det blir krogen direkt efter middag o förfest hemma hos henne :) Har inte varit ut på krogen sen vi firade maja den 10 okt så de blir nog skoj där med. Hos Sanna vet jag redan att det blir askalas ;) Som alltid med mina flickor.

Nu ska jag snart packa ihop och åka från jobbet. Imorgon blir det mysdag på stan med Malle o kanske någon fler själ.

Undra om hon skulle komma in med denna outfit på krogen??

Godnatt, jag har en mysig katt /Malla

Efterlysning!

Det är dött som graven här från Malle o Evis. Så nu gör jag en efterlysning!! Har någon sett till en lång smal fräknig tjej vid namn Evelina och en lite kortare brunare vid namn Malin?

Evelina gillar att spendera sina dagar i sin nya lägenhet på Östermalm och på kvällarna jobbar hon arslet av sig på Olearys och klistrar på det finaste gå-bort leendet hon har. En gång i veckan leker hon Therese Alshammar i timrå simhall.

Malin gillar att sitta i kassan i mitt hemland Söråker, men mest av allt tycker hon om att skära upp skinka. Hon spelar även innebandy med timrå ibc och den tid som blir över sitter hon bänkad i ishallen bland alla andra hockeyfruar för att kolla på sin duktige hockeyspelande pojk.

Så mina vänner. Kika på de platser jag skrivit upp och säg till dom att Malin saknar dom här!!

Så här ser dom ut:


Tisdag

Har varit alldeles död sen festen och det kändes som jag hade festat en vecka i sträck, men äntligen börjar kroppen återgå till det normala :) Fick jobba igår och jobbar idag och imorgon och då blir jag glad.. Behövs nu eftersom snart måste man inhandla julklappar!! Hade en jätterolig idé till min käresta Evis som jag tror båda skulle få ett gott skratt till.  Men tror det blir lite för dyrt :( Ska kika på saken!

Hejdå säger den tredje flickan på bilden!

Pics (:


1: Indianer 2: Grottmänniska, töntar o en klase vindruvor 3: Jag o alex 4: Sanna o Malle 5: Issa 6: Frida som ett bi 7: Sanna & Patten 8: Nicke 9: Obelix o daniel 10: Rappe 11: Jimmy o maja 12: Tärningar 13: Joel o emelie 14: Fina flickor

Ett urval av alla bilder resten finns på facebook. Såklart så dog kameran på slutet av kvällen. Hade som sagt skitkul och alla mina stora förväntningar på festen blev helt klart uppfyllda :) Dröjer nog dock ett tag innan vi har en ny fest.. Idag har jag sovit sovit, ätit och sovit! Och nu är jag trött igen.. Så Malin säger godnatt!

Lyckad fest

Gårdagen blev lyckat! Hade hur roligt som helst! Mer orkar jag inte skriva.. somnar..... snart. Städningen var mindre kul, kl 6 somnade 5 själar hemma hos mig! Tack för en skitkul fest alla som kom :) Bilder kommer sen, när jag är människa igen. /Trött clown-Malla


Finally!

Nu är dagen här :D äntligen! strax ska jag möta upp damen med nyckeln och sen kommer flickorna med frukost/lunch. Känner att jag har en förkylning i kroppen, ont i halsen o så. Men det ska inte stoppa mig!

Igår var en underbar dag. Jag fick träffa Frida! Åh vad jag kramade henne :) Jag, Frida och Micke tog en fika på barista och gick sedan o hälsade på media.. som för övrigt har fått det tusen ggr bättre med nya datorer o nya soffor. Roligt o träffa några av lärarna iaf som hade saknat oss.. Såklart, vem gör inte det? ;) På kvällen myste jag med Malleballe och Alex N. Vart mest prat om festen, of course!

Kameran är laddad, och jag ska vara duktig på att ta många kort på alla roliga människor! NU alla partyflickor o pojkar, laddar vi upp riktigt inför festen!! FÖR DEN ÄR IDAG! ses där ni som är bjuden, annars stanna hemma. Hoppas ni känner igen mig bakom allt smink ;) höhöhö. /Malla

2 days left..

Imorgon kan man säga att imorgon är det fest ;) 2 dagar kvar! Tydligen sålde dom inga halloween grejer längre, bara på willys så litegrann fick vi med oss hem iaf!



förra halloween festen vi var på :) riktigt kul!
1: Tiger-henke 2: Cowboy-poddan 3: sötisar 4: maja gräddnos 5: kissekatter 6: dancing
7:
jeppe o alex

/Malla

Taggad..

Mikael har taggat 1 foto av dig i albumet  "Allt, alla".

Ja.. lite lik kan jag väl hålla med om att vi var!

NU: Börja med scrubs säsong fem, sen sängen.
/En trött Malin Pe efter att tagit hand om söte dagisbarn idag.

Just dance

Dagen med stort D närmar sig med STORMSTEG! Idag räknar vi ner med denna dansbild. Jag o Oskar på Simpans fest. Oskar är nu och lever rövare i Portugal. Vi saknar vår långe vän! Imorgon ska jag o några till hönor handla till fiesten ;) 3 dagar kvar..


Just dance /Malla

Blek och vuxen

Okej. Jag tar tillbaka allt jag sagt om att jag tycker om hösten. Jag hatar den. Jag fick igår en uppenbarelse när jag och Malin p tog oss en simtur i simhallen: Jag ser ut som Voldemort innan han fick sin kropp, ni vet då han bara var ett slemmigt huvud. Fast jag är inte slemmig, vad  jag försöker säga är att jag är fruktansvärt blek! Denna uppenbarelse blev idag ännu mer bevisad då jag fick se att "Malin Palo kommenterat ett foto av mig på facebook" och jag tröck upp bilden ni ser nedan..



Jag blir lite deppig. För jag har inte tid att sola.

Kankse på söndag.. Då får ni inte glömma att köpa en fin present till er pappa :) Nu ska jag hänga upp gardiner och fixa lite soffkuddar för att sedan tvätta klart, daamn I´m grown up! HA EN BRA DAAG / EVIS

dan, före dan, före dan, före dan.... ähh

nu räknar vi ner igen. tänker göra det nu varje dag, för det är det enda vi kan tänka på! eller malin p! tjejen drömmer om det tillochmed. hehehe. okej, jag erkänner, jag med! pinis. men jag drömde vi hade hyrt ett slott och att folk klättrade på husväggarna. det var riktig halloweenfest minsann! blir nog imponerad om någon fixar spiderman-skills just för denna fest. vart kan man hyra de? tanten på festyran har det mesta kan jag tipsa.

inget passar väl bättre än att räkna ner med en .... TVÅ partypics

världens roligaste fest hade vi här när jag, alex o evis fyllde 18! och en från när vi fyllde 19 såklart!

hejdå, dröm om fest! /malin h

dagens undring.. undran?

VARFÖR väljer Evis att ta på en skabbig keps undrar jag..

Mysiga dagar

Dom två första dagarna på veckan har varit super mysig. Har lekt med min bäste vän Eve the man ute i Tynderö :) Igår målade vi stolar till hennes lägenhet & bakade en kladdkaka.. Synd bara att vi ALLTID ska misslyckas. Blir jämt torr. Vi är odugliga. Idag åkte vi o simma, vi hade hela bassängen för oss själva! Tur det för vi plaskade som aldrig förr! Avslutade gjorde vi inte med en pommes  o cola på sibylla.... och inte heller en glass till efterrätt.... Äsch en belöning ska man väl ha.



Och som sanna skrivit: 4 dagar kvar. Imorgon bär jag av till en ännu större skog än jag redan bor i. Ljustorp=barn=jobb=kul! /Pablo


The hardest part.

Kan säga att det var länge sedan jag såg fram emot något så mkt som jag gör nu till festen. Och idag räknar vi ner med denna låt :) 5 dagar kvar.


I´m home and my friend is finally home!!

Hemma igen efter en helg hos moster o kusiner. Har haft väldigt mysigt men som vanligt är det skönt att vara hemma! I fredags fick jag ett efterlängtat samtal från Frida som då var inne i Sveriges gränser. Åh vad det var härligt att höra hennes röst igen :) Och ska bli ännu härligare att få träffa hon till veckan. Var på studenten sist och jag saknar den lilla flickan!



NU räknar vi ner dagarna, bara 6 dagar kvar till partyyyyyyy. /Malin Pä 

nåt för dom som väntar

imorse klev jag tillochmed upp tidigare än vad jag gör när det är morgonjobb. kl. sju... på en lördag. måste vara nånting specielt tänker ni. och det var det också. skjutsade anton till tåget, och han åker till usa i hela tio dagar. saknar pojken min redan! annars idag har jag hunnit med att se två filmen, sex and the city och quantom of solance. den första var hur bra som helst och i den andra saknade jag bond.....konstigt. snabba resten: stressat i birsta, lagat goood mat, bio & hanna. sådär, 97 ord rikare om min gårdag blev du nu

jocke berg men en sång som jag gillar. GISSA! /malin h såklart
 

RSS 2.0