sicky part two



här kommer andra avsnittet av saladfingers. jag vet att ni längtat

lediga dagar

alo-ha
torsdagar är mina lediga dagar, så idag har jag varit ledig. vad ska man egentligen göra då? idag har jag nästan inte gjort nånting förutom att städa och pluggat lite rättkunskap.. fast de kanske är de som är skönt, o inte göra någonting alls alltså. önskar jag kunde få vara ledig imorrn! fredagar är min värsta dag. den ser ut ungefär såhär: börjar 8.10 med rättskunskap, sedan ett stort hål i några timmar och efter den väntan så är det matte c i TRE hela timmar.. inte konstigt man bara vill spy på matteboken!

här kommer iallafall min nya favoritlåt..



o med de säger jag hejdå

Minnen blott

Kom bara att tänka på en kväll från i somras när vi var i Zakhyntos.. Jag skrattar fortfarande för mig själv när jag ser de två killarna komma framspringande mot oss seent en kväll när vi var på väg hem från kvällens bravader och bete sig som apor! Kommer aldrig glömma den kvällen, den började lite tråkigt men slutade helt underbart! Hahahaha.....
image87

Kristins och Amandas version av killarnas beteende.. så klockrent ;)

Problems

Hallådär tjejer och killar! Börjar nu bli enoormt stressad över det här med balklänning.. Min faster ska sy den så jag måste bara ha ett mönster på en superdupersexig/elegant/vacker klänning och ett fint tyg med en fin färg. Mönstret blir nog inte så svårt, finns så många att välja mellan. Men tyget då?? Hur svårt kan de vara att ta in ett fint turkost (stavning?) siden tyg när man driver en tygbutik? Det finns inte ett enda tyg med den färgen som jag vill ha någonstans verkar det som :( Ska iaf ta tag i det där i morgon med maama, hoppas de blir bra!!

Till skillnad från vissa andra (Malin håå, host, Malin pee, HOST) så är jag lite seg med klänningsplanerna.. Men det blir nog bra till slut ändå, poositiva tankar..

Idag har jag varit duktig och städat rummet :D vilket verkligen inte hade gjorts på ett tag.. något man inte märker förrän man kollar lite närmre och börjar lyfta på saker och ting :/ ska iinte låta det gå såhär långt till nästa städning!  

image86
Kanske ska satsa på bar mage till balen? Hahah.. lr inte...


Hade bra så länge, see ya / Evelina












 


olika malinar

tror jag ska byta frippe.. vilken ska jag be om?



kanske "rihanna-malin" är new the thing, eller kanske orange som kirsten?

eller tänk om jag varit kille... snygging i karl-lagerfeld-style. he he


Girls on fire




I likes ;)

hela helgen

hej alla kära 20! helgerna och veckorna bara flyyyger iväg nu förtiden, tänkte ifall ni ville veta. den här helgen har gått så fort att jag knappt hunnit med.. fast jag hunnit med mycket? i fredags hade jag dedär förbaskade matteprovet. kanske jag får g den här gången.. efter skolan var jag, evis o maja och åt inez och tränade muscle pump. mucho bravo kombo. på kvällen var jag med anton. vi såg fille spela hockey och vi hann tillomed film! the darjeeling(?) se den inte! på lördag hann jag med både lite shopping i stan och birsta. skynda hem och skynda till påsen, tjejerna skulle rocka på våningen (som simon o henke fixat jättebra).  jag var bara med liksom, och körde mig dit och hem. sööööndag då, älskade söndag. jämfört med evelina gillar jag söndagar.. då är jag mjukis hela dan. jag ska lära dig att älska som jag!!!!!
 
sedär, det roliga bara swischar iväääääääääääääg

jag har fundilerat på en sak som jag vill ha svar på..... evelina, malin? varför kallas malin för snickarn? tell me

hoppas ni hinner med eran söndag. baj /malin

Söndaaaag

Rolig utgång igår med flickorna :) Tack tjejer! Och Grattis Henke och Simon för att ni gick med vinst, myycket bra fest! Långt över förväntan :p tänkte sno lite bilder av Snickarn sen, så alla våra 20 läsare få se hur roligt vi hade igår.. haha.. Och tack Nicklas för skjutsen hem! Very nice :)

Nu är söndagen här igen och jag är fortfarande lika fascinerad över hur snabbt veckorna går.. Jag hatar btw söndagar lika mycket som jag gjort innan, den förbannade dagen..

Jag får drömma mej bort till på onsdag för då tror jag bestämt att en viss Hanna Ångman är på hemgång, någon som är otroooligt efterlängtad! Hoppas hon saknat alla oss här hemma lika mycket som vi saknat henne! Då blir de paarty igen :D om hon vill de vill säga..

Nu är det någon dålig film som väntar, vet iinte riktigt vilken än, men det måste vara någon som man kan somna till :) såå, sleep tight darlings! Kommer tillbaka efter min nap med bilderna! 

Hejpa / Evelina 
 


Siicky


JAA

jag knäckte nöten!!!!!! tur för mig att jag lyckades lösa den helt själv. hmmm, hm...

Allt och ingenting..

Måste bara få börja med att ge lite beröm till mina kära vänner Kiristin och Malin Hå för att ni är så duktiga och pluggar matte C! Mycket strongt måste jag säga, jag är riktigt imponerad :p jaja..

Det är såå mycket utgångar framöver, förstår inte hur jag ska ha råd ooch hålla prtyhumöret uppe helg efter helg.. Fast med The Ladies vid min sida så ska det nog inte vara några problem, inte med partyhumöret iaf ;)

I morrn ska jag vara duktig och gå på musclepump, något jag gjort förut (förra onsdagen) och som gjorde att jag inte kunde gå normalt på en hel vecka..! Hoppas det inte blir lika hemskt den här gången :/ kan ju inte ta några lättare vikter heller.. har ju dom lättaste redan.. haha :p

På lördag är det våningen som gäller, som min classmate Henke och min kompis pojkvän Simba håller i! Kom diit! Lycka till pojkar, hoppas de går bra :D


image64
längtar till sommaren...



Efter detta otroligt osammanhängande inlägg säger jag: Sov väl, jag är en säl... ! / Evelina


21 februari

vad skönt det är med lediga dagar.. vilken otur för mig att jag inte kan vara ledig från skolan på min enda lediga dag! jag har pluggat hela morgonen och jag blir inte klokare för det. försök knäcka den här nöten;

"Ni skall under en vecka konstruera en volym som rymmer 0,93 liter. En cylinder.

Kruxet är att ni skall göra dom så att ni använder så lite papper/plåt som möjligt och ni skall bevisa det matematiskt!" blääääh.. jag försöker förstå men jag gör det inte ändå.....

men en liten glad nyhet i allt det här tråkiga. om en vecka kommer hannsing hem :D det blir typ den lyckligaste dagen på typ jättelänge!
image63

inte utseendet som räknas ;)


ASKALASGOD kaka :D känner mig bara så stolt!

image62

Bakning for life!

Har nu för kanske tusende gången försökt baka, jag försööker verkligen! Men lika mycket som jag försöker, lika dåligt blir de varje gång.. haha.. Måste börja lyssna mer på mina vänner, och sluta med bakningen heelt! ;) snart kommer våra stackars gäster också som kommer måsta sitta och äta den äckliga kakan och låtsas att den är god :p fast jag hoppas att det mest bara är utseendet som jag misslyckats med, och att smaken är som den ska!


image60
(det är dock inte bränt i det mröka hörnet, bara skugga.. fast den ser väldigt äcklig ut ändå)



P.S. I rather laugh with the devil, than cry with angels!

Fina ord från en fin människa, tack Maj!

Peace / Evelina



paaty, paty!

      

Ett, tu, tre sen så hamna vi i säängen!! ;)

15, 16 och 17

den här helgen har det varit mycket. och då menar jag många roliga saker, såklart
fredag: på dagen vart glad över nyheten att vi INTE hade matteprov. på kvällen var det dags för första springbreaket. vi förfestade då hemma hos pausen, och som evelina sa så var det jääääätteroligt! masterbob styrde sina små bobbar ;) själva festen sen var väl helt okej, men hade högre förväntningar.... hoppas att evis lägger ut lite bilder sen som hon lovat!
lördag: vi hade 50-års kalas för pappa, och med våran tjocka släkt var det fullt hus i princip hela dagen. var tvungen att slinka ifrån vid fyra eftersom vi hade match. är ledsen över att nästan aldrig kunna vara stolt över resultatet.... vi förlorade alltså, trots att vi var duktiga. mer kalas när jag kom hem. på kvällen var jag med min kära pojkvän.
söndag: jobbade en snabb dag mellan 10-18... så nu är jag trött. och vet ni vad det är ikväll? i en annan del av köping :) men min lillasyster är sjuk så nu jag ska fly hemifrån..

hej på er/ malin

To faast!!

Jag förståår bara inte hur veckorna kan gå så snabbt?? Man hinner ju inte med sig! Jaja.. det har i alla fall varit en hiimla bra vecka. Tack för den mysiga kvällen i torsdags Palo ;) hoppas att alla ni andra också fick en fin alla hjärtans dag! Fredagen blev också lyckad med studentfest och så, fast förfesten var som vanligt heelt överlägsen, det tror jag att både jag och min kära blogg-vän Malin tyckte :) otroligt skönt att bara få ligga hemma och slappa till bl.a. melodifestivalen i går, alltså dagen efter utgång, med Malin och Gabbie. ( Älskar verkligen Björn G) Synd att söndagen alltid måste komma till slut med plugg och allt... 

Anywhoo så kommer jag med bilder lite senare :D alltid lika roligt med festbilder!

Måste nu studera otroligt intressant svenska där man ska läsa dikter från bl.a. Hjalmar Söderberg och Sven Lindman, ooch kolla på superkända tavlor! YEEAH.. skitkul... Såå, Hjalmar here I come!



C ja / Evelina

dearest

tänkte bara önska en glad alla hjärtans dag till allihopa :) puss på er alla och min älsklingspojke! ha en fortsatt kärleksfull kväll! /malin

ni kan ju passa på o läsa det här också > http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=306615&context=67848 det är typ kontaktannonser på KIWI ;)


Whata??

Hörde om en man som bestämde sig för att gå ner i vikt. Mannen bodde ute på landet och började promenera varje morgon. Det var vinter och enda lyset han hade var en pannlampa. En morgon när han tog sin vanliga morgonspomenad så hörde han, när han kommit en bit in i skogen, ett knaak alldeles bredvid sig, han vänder sig om och ser en älg stå bara några meter ifrån honom! Mannen blir rädd, men istället för att springa därifrån eller iaf gå därifrån snabbt, så börjar mannen hojta och vifta på sina armar, men det är inget vanligt hoojt, nej nej, han börjar nämligen sjunga "älgarna demonstrerar, älgarna har fått nog, älgarna vill ha trygghet..." och efter någon minut går älgen därifrån.. Vem fan börjar sjuunga när man möter en älg mitt i skogen när det dessutom är kolsvart ute?? Jag skulle tycka det vore väldigt pinsamt om det var min pappa......

En annan av mina bästaste vänner har också en blogg som jag kan garantera är underhållande ;) http://sanbac.blogg.se besök den! 

Have a nice valentines-day! / Evelina

-

Besök en av våra bästaste vänners blogg fresten! http://majaj.blogg.se You're gonna like it alot ;)

Låång dag

Efter dagens händelser är jag faktiskt ritkigt trött, en dag fylld av Lenor, Reklamkampanjer och Subwaymackor ;)

Btw så är de min namnsdag idag! Känns riktigt bra faktiskt.. riktigt bra.. Måste ringa Snickarn nu, har nästan inte pratat nåånting med henne idag :O so it can't go on..

Snart är de alla hjärtans daag också :D myyspyys med film och bakning! Jag längtar :)
 
Coolnes / Evelina


what is löve

 
björn gustafsson, he's our man! haha, det här är ju för roligt. ;)


don't stop until you get enough

nu har det varit lite bloggtorka här då för mig ett bra tag.. evis sköter ju deet här så himla fint och har lyckats redovisa våran helg jättebra!! :D tyckte fredagen var määst bääst och lördagen var lite mindre bäst. vi grattade malla på fredagen, hon fick en massa spel som vi spelade, sen gick vi ut på krogen! nästan bara vi ute kändes det som men vi hade roligt ändå!!!! på lördagen var det studentfest för oss och det slutade helt OK de med.
evelina har ju lagt ut superfina bilder sen fredagen, och det ser inte ens ut som att jag är med där.. men jag kan berätta att det är jag med mittbenan! mohah

fest både fredag + lördag=dötrött söndag.. men då hade vi ju match som gick siit, och sedan knatteligan i innebandy, vilket gjorde mig superduper dötrött.. tur att anton kom hem och gjorde mig glad!

iallafall snodde jag lite bilder av maja, bilder från lördagen alltså




med dessa säger jag, hejdå /malin hå

många flickor små



Ja, va ska man säga? Mycke roligt på fyllan, men också mycket man aaldrig skulle göra nykter ;)



dagen efter kvällen innan

Helgen blev helt okej! Helt okej utgång i fredags, trevlig överraskningsfest för syrran i går och helt okej studentfest i går! Kan alltså absolut inte klaga :) konstigt att föfesterna aalltid är superroliga, och att utgångarna alltid blir halvdåliga, hmm.. wonder why? Myycke roligt att få träffa nytt folk iaf ;) Söndagen blev väl kanske inte lika lyckad, men men.. Så är de ju med söndagar, de har man lärt sig vid de här laget. 

Tror att Malin blev glad för presenterna iaf! Micket braa..  :p Hoppas att du blev nöjd med kvällen och så också stumpisen!

Lägger ut lite bilder senare :)

hörshej /Evelina


Patheey

Nu är det ääntligen dags att fira våran alldeles egna discobruno-tjej ;) i morrn ska vi en massa tjejer göra sundsvall (vilket förmodligen kommer gå rätt snabbt, men heey)! Vi har också förberett med en massa roliga små överrsakningar, och eftersom iingen kom med någon rolig ide om vad hon skulle få i present så blev de som de blev helt enkelt..! Hoppas du blir glad snippan, skyll på bloggens läsare om du inte blir de...

Måste också bara få lägga till hur irriterande det är när det kommer störningar genom datorn från mobilen så tror man att man ska få ett sms eller att nån ringer! Man blir alltid lika ledsen när det visar sig att det inte någon som vill dej nått, utan att det helt enkelt bara kommer störningar ändå (som det tyvärr nästan alltid råkar vara).

Anywhoo, så kommer jag och Malin nog lägga ut lite bilder efter helgens bravader, har nämligen lite roligheter inplanerade på lördag också ;)

Hade så bra så länge! / Evelina

image24
P.S. jag lovar att det kommer bli roligare i år Snickarn ;) D.S.

välkommen till sörberge och e:on arena

image23

nu du evis är det bara att lära sig texterna, för vi ska på kent!! äntligen, för mig!

ja allstå. jag, amanda, evis och malla har nu bokat våra biljetter till Kent konsert i E.on arena den 8 mars.
jag längtar redan och har höra förväntingar på ett av mina bästaste band :D

Varm choklad, debutbilåkning och nässpray!

Sitter nu här och myser med en varm choklad, något som jag nästan blivit beroende av på sista tiden! Såå goott :) Åkte bil med bloggar-Malin för första ggn idag och vi kom helskinnade in till stan, way to go girl ;) Har också kommit fram till att jag ska vänta med att skriva ett inlägg nu tills jag veet att jag har något roligt att ge er läsare, och dåå när jag väl har har något att ge, då ska det vara storslaget, riiktigt storslaget!

Men nu behöver jag lite hjälp, om det möjligtvis finns någon som har en ide om vad man kan köpa till en tjej som nyss fyllt nitton och som man växt upp med så är de bara att skjuta den iden på mig! Behöver inspiration, bring it om du tror du har den ;)

Måste också bara få hylla nässprayen innan jag går, viilken underbar uppfinning! :D

Hade gött så länge / Evelina

image22

Sport för mig?

Bowlingen gick faktiskt myycket bättre än jag hade förväntat mig igår ;) kanske en sport för mig..? haha.. Malin P blev etta, jag tvåa och blogg-kompisen Malin trea, du va stark i dina försök iaf! Mysig tv-kväll blev de också! Tack för den trevliga kvällen tjejer!

Jag har bestämt mig för att ta ett snack med Malin om vad vi ska skriva om här.. Känner att jag inte har nått roligt att ge alla våra 12 läsare.. Vi behöver något att sätta fokus på, får se vad det kan bli för spännande ;) 

Anywho så väntar en otrooligt god efterrätt på mig nu, nämligen bär med smält choklad och glass!! Yummie.. Hörs nått! / Evelina





 Apropå ingenting så hittade jag denna gamla bild här hemma :) minns du stumpan? haha..

Lördag

Ikväll ska jag äntligen få visa mina skills inom bowlingen! Jag kommer äga ut hela bowlinghallen, allas ögon kommer att vila på mina överlägsna poäng då jag kommer att få strike efter strike efter strike efter....  Passa er tjejer! Lr nått...

Men först kommer lite främmande och det blir myycket god mat här hemma :D nån som blir sugen att komma..?

Btw Malin, så kommer jag aldrig ge upp hoppet om honom! Han kommer att vara min någon gång innan jag dör ;) och snickarn får väl vara med på något hörn hon också om hon vill..... 

Well, well.. Ses i bowlinghallen! / Evelina 


what goes around

justin timberlake live at madison square garden, just listen......


han fyller 27 år idag och eftersom vi är så tighta så säger vi såklart Grattis!
evelina och malin p, än är det inte försent! just telling you! ;)

studentresa och lite till

ÄNTLIGEN! har vi bokat resan som vi ska åka på efter (..eller i och med) studenten. efter lite velande blev det tillslut turkiet och alanya! vi längtar redan som tusan.hotellet heter park alanya och ser ut som följer:



bästaste maja ordnade också lite andra grejer igår som också kommer bli himla roligt! har alltså också med våran efterlängtade student att göra. wiho :D



ikväll ska iallafall både jag och evelina (tror jag) bara vara hemma och.. mysa? jag ska iallafall se på film med johanna och jocke, 28 dagar senare.

ha en rolig fredag vetja! hejsvejs /malin

                                

RSS 2.0